Keresés

Lux Aurea – Tisztulás és Aranykori átalakulás (2. rész) művészetének és lépéseinek magyarázata. Vaskori nehezebb rezgés elengedése, aranykori magasabb rezgésekhez való alkalmazkodás elősegítése. Tiszta forrásból érkező átalakulási folyamat részletes ismertetése. Erre az átalakulást segítő programra készült hanganyag pontosabb értelmezése.

TISZTULÁS ÉS ARANYKORI ÁTALAKULÁS 2. része segíti

(A képre kattintva, Youtube csatornára irányít a rendszer. Ott beszélek a részletekről.)

Ha a változások már annyira gyűrűznek, hogy nem csak túlélni szeretnénk, hanem változni és felvenni önnön mélységünk alap struktúráját, feladatát, az igazi csodáját, akkor léphetünk a magasságok felé a saját mesénkben. Olyan technikákon van a fókuszunk és tisztítjuk önmagunkat, mint speciális kötések, mint karmikus blokkok, mint a vaskori bilincsek, az egó erőterének gyengítése és az aranykori személyiség élesztése, az Isteni Énnel való kapcsolódás, a holografikus kivetülés, vagyis a tudat ébresztése. Sok-sok mélység van ezekben a szavakban.

(A képre kattintva, YouTube csatornára irányít a rendszer. Ott található a meditáció.)

A TISZTULÁS ÉS ARANYKORI ÁTALAKULÁS című meditációkat, és minden elmélyülést, lehetőleg védett térben, akár Mihály arkangyal védelmét kérve végezd. Ne pihenni készülj, hanem aktív tudati munkára.

TISZTULÁS ÉS ARANYKORI ÁTALAKULÁS 2. része segíti a testi, lelki és szellemi részünk rezgésszintjének emelését, az aranykori rezgésekhez való alkalmazkodást. Tisztítja az alacsonyabb rezgéstől és hangolja a finomabb frekvenciák felé. 

Az Aranykori magasabb frekvenciák rendszere, lassan és finoman hatást gyakorol a fizikai, a lelki és a szellemi testere. Ezáltal segíti a vaskori nehezebb mintázatok oldódását. Irányíthatod a figyelmed közben esetleg azokra területekre, melyekkel akár elakadásod, akár fizikai problémáid is vannak. A frekvenciák finom tükrében az oldódás elindulhat és segíti az öngyógyító folyamatok munkáját. 

Majd a vaskori abroncsokra figyelünk.

-A vaskor abroncsai

Hadifoglyok a matériában

Az univerzális lényünk, a tudatunk (szerintem, vagy legalábbis sokunknak), létezett a másik korszak váltás idején. Amikor az aranykorból a vaskorba hajlott a történetünk. A lélek és a szellem szintjén olyan matériába rögzítő vas abroncsokat, bilincseket mutattak, melyek a magasabb rezgésszintű lényünket korlátozzák ebbe a világba. Legfontosabb helyek, a derék vagy a csípő körül, ami egy vastag, széles övként jelenik meg, vasból. 4 irányban, rögzítve, nem lánccal, mert az valamennyi mozgásteret enged, hanem vas rudakkal. De érzékeltem már “koronaként”, a fej körül, a mellkas körül, ami a lélek igazi mély lélekzését gátolta, kezeken, lábakon, valamint a csakra sort átszúró vas rúdként ellehetetlenítve azok “igazi” működését. Csak addig, amíg a vasrúd rezgéstartománya engedi…

El sem tudjuk képzelni, hogy mi mindenre lennénk képesek… El sem tudjuk most még képzelni, hogy milyen módon létezhetnénk…. A vasbilincsek gátolják az egész rendszert…

DE! Életünk itt egy elágazáshoz érkezett. Szabad akarattal dönthetünk, hogy maradunk a vaskori rezgéstartományban, vagy kívánunk beleállni a vállalt aranykori feladatunkba. Itt a döntés ideje. Nem halogathatjuk tovább. 

FONTOS! CSAK AKKOR VÉGEZD EZT A MEDITÁCIÓS SOROZATOT, HA VALÓBAN DÖNTÖTTÉL, HOGY KI AKARSZ LÉPNI A VASKORI RENDSZERBŐL!

Határozott döntés eredményeképpen “felsőbb rendszerek” új rendszereket, programokat, energiákat (nincs pontos rálátásom, mert sokkal magasabb, mint amit felfogni képes vagyok) áramoltatnak, mellyel az új út támogatása és rendszere vezetetté alakul.

Harmadik részként, pedig a vaskori „köldökzsinórra” figyelünk. 

-A vetített film és tápláló kötés

Köldökzsinór

A sok-sok életen át a matériában töltött idő és rezgés egy speciális tápláló fix kötéssel teszi alkalmassá lényünket, hogy itt éljünk, itt fejlődjünk. Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mint a Mátrix című filmben, egy kábel segítségével a rendszer csatlakozik az ember gerincének felső részéhez. Ezek az impulzusok, programok az idegrendszer segítségével “vetítik” az elmének az aktuális filmet, miszerint azt hiszi, hogy tényleg megcselekszi, amit lát, érez, pedig csupán programok sorozata hozza működésbe az idegrendszer egyes pontjait.

Nekem a kép egy kicsit eltért, hiszen minden csigolya közötti résben érzékeltem egy-egy energia szálat, ami rögzül és mint a méhlepény, szépen rásimul a gerinc teljes részére. Egy nagyobb “köldök zsinórba” szedődik össze, ami áramoltatja a speciális programot, impulzust. Ez a rendszer vagy maga a vaskor, vagy a “negatív oldal” rezgéstartományát áramoltatja és tartja fent a lényünkben. Belülről tartva a rendszert egy speciális “filmben”, speciális működtető tudati energiában.

Azt gondolom, hogy sokan vagyunk, akik úgy érezzük, hogy nem vagyok elég jó, nem érdemlem meg, nem vagyok azon a szinten, nem lehetek elég hozzá… Akár a boldogság, akár a létezés, akár a magasabb létforma, akár a karma letétele, akár magasabb szintű rendszerekre gondolunk. Persze, nem mindig tudatosan, legmélyebb szinteken.

Mitől látnánk tisztán, ha mindig egy vetített rendszert érzékelünk? Ennek a rendszernek is itt az ideje, hogy távozzon, és helyét az Isteni Énnel való kapcsolat vegye át. Hiszen ki tudná jobban, hogy mire van szükségünk, mi a legmegfelelőbb nekünk, ha nem az Isteni Énünk. Az a táplálás valóban nekünk és értünk szól. 

Gazda Mónika