Keresés

Meditációs tapasztalatok és felismerések, amikor minden új értelmet nyert. A mélység és a stbilitás hatásai energetikái kihatnak a lényünkre. A saját mélységeink, saját erőnk, a saját bölcsességünk működése vezeti, terelgeti de mindenképpen befolyásolja életünket.

Ma is szárnyaltam a meditációra, de nem voltam felspannolva, csak tudtam, hogy jó lesz.

Húztam egy Mihály arkangyal kártyát, megörültem neki, hiszen a bőség beáramlására, a jó karrier úton vagyok-e , had engedjem meg magamnak a pénz beáramlását kérdésre húztam, s azt a kártyát húztam hogy Jó úton jársz! 

Megbeszéltük ezzel kapcsolatban, hogy ha jó úton vagyok, helyemen vagyok, jól érzem magam akkor fog áramolni ez is és nem kell ezt szégyellni, materialista világ ez, kell hogy legyen bőség, ha itt az ideje és helye, jönni fog.

Örültem ennek a reakciónak, mert ez eddig nem állt össze bennem, így most már működni fog!

Szó szót követett…s ekkor egy nagy felismerésre engedett rájönni Móni, s így minden új értelmet nyert!

Úgy éreztem magam, mintha ülnék a hintán, amit olyan nehéz mozgásba hozni, s odajött és meglökött!

Minden új értelmet nyert

Szépen növekszem mint egy fa, vágom a vadhajtásokat – de miért is? Növeszd a gyökeret! Erősítsd a fádat! Így nem lesz több vadhajtás! Lesz egy stabil, vastag törzsű, egészséges, bőven termő fád!

Hihetetlen, hogy ez nekem még nem jutott eszembe, mindig csak a fel-feljebb-magasabbra és tényleg hatalmas felismerés volt ez, hogy valóban, mindennek az alapja a stabilitás!

Köszönöm!