Keresés

Tápláló kötések egy olyan témakört ölel fel, mely finom tanításként érkezett, lélekgyógyászati kezelés közben. Amikor a teljes engedés állapotában, olyan rezgések, felismerések és felszabadító energiák áramlanak, amik érzése leírhatatlanul finom, mégis erős, magasztos és felszabadító. 

Újabb lehetőséget kaptam a technikák bővítésére, amivel a megkötő béklyók és bolokkok oldhatók. Nem minden tápláló kötés pozitív erővel tölt el. Most a múltba tartó és a múlt erergiájával töltő részekre fókuszálunk.

A megnyitott speciális Fény csatorna áramlására mindig fel kell készülni és jól megkapaszkodni. Ott a csoda lakozik. Hálával és szeretettel, teljes odaadással engedjük a vezetést. Hiszen ki vagyok én, hogy megmondjam, hogy mire van szükséged? A Teremtőd, a Tiszta Forrás jobban tudja. Az Univerzum rendje minden apró részletre kiterjed és összerakja a rendszeredet. A gyógyulás, a változás, az emelkedés tökéletes rendszerét. Csak engedned kell, hogy vezessen. Csak türelem kell, hogy megtapasztald. Csak áramlás és cselekvés összhangja az úton. 🙂 

 

A türelem és kitartás meghozza a gyümölcsét.

Ha azt gondolod, hogy ami 30-50 évig fokozatosan mérgezett és rombolt, azt pik-pakk, pár hét alatt meg tud oldódni, akkor nagyon bízol saját fejlődési sebességedben. Van, hogy egyedül, a könyvekből és előadásokból nem érkezik oldódás. Összerakod fejben, hogy mit kellene csinálni, megérkezik a megértés, de valahogy nem megy… Még mindig próbálod, de még mindig nem az igazi… Akkor képes vagy önostorozásba kezdeni, hogy miért nem tudod megcsinálni… Hogy lehetsz ennyire ügyetlen, ennyire balszerencsés, ennyire tehetetlen… Önmagad emésztése helyett érdemes segítséget kérni. Érdemes egy számodra hiteles segítőt keresni. Mert nem tudhatod, hogy mi tart lelkileg és szellemileg vissza, mint a lélek bilincsei. Amit elmével megértesz, de működtetni érezni nem tudsz, amikor valami mindig vissza húz és tart. Ezek közé a változásokat gátló energiák közé tartozik a Tápláló kötések, mint köldökzsinórok elnevezésű felszabadító technika. 

 

Placenta és köldökzsinór

A múlt, a fájó emlékek kötése, olyan vetületben mutatta magát, mint egy köldökzsinór. Placenta (méhlepény) szerű energia kapcsolódás tapad az adott testtájra. Mindhátom (test, lélek és szellem) szinten egyaránt kifejti energiáját, elkülöníteni nem lehet. Szépen rásimul, átöleli az adott részt, melynek szimbolikus jelentősége is van. A hajszálerek helyett itt energia kapcsolatok alakulnak ki, melyek áramlása élettel teli és folyamatos. Köldökzsinór szerű, erős kötés vezeti az energiát, mely egy távoli erőbe torkollik. A magzati vérellátástól eltérően, fordítottan működik. Itt a távolból (múlt) érzekik és negatív energiákkal táplálja és tartja az egyént. 

Leggyakrabban a múlt emlékeiből fakadó fájdalmak, félelmek, megfelelés, tehetetlenség, stb. áll a háttérben. A legelső ilyen tapasztalásom felkavaró élményeket hozott mindkettőnknek. Végtelenül hálás vagyok, hogy ilyen szabadulások részesévé válhatok! 

Az energiák áramlanak, a csatorna finom hangolása erővel és fénnyel tölti be a helyiséget. Készen állunk a teljes engedésre, készen állunk a kemény munkára, készen állunk, hogy felszabadítsuk és új életet, reményt hozzunk.

Oldalt egy placenta szerű rátapadt energia öleli át a bal csípőt. Élénk energia áramlás zajlik, a belőle kiinduló köldökzsinór szerű csatornában. „Nem tudom még, hogy mi ez, de, hogy neked nem jó, az biztos.” … „A végénél egy idősebb férfi energia, amiben szégyent érzek, félelmet, titkot és női energia teljes lenyomását, valami nagyon nem jót.” Vendégem könnye potyogott és zaklatottan azt mondta, hogy ez biztos a nevelő apja, aki gyerkkorában rendszeresen zaklatta. … A félelem, a titok és a női energiák teljes sárbatiprása olyan energiát tartott életben a múltból, aminek a negatív tápláló energiája még mindig hatást gyakorolt a bal (érzelmi, női) oldali csípő (szexualitás, nőiség) területére. Szépen, lassan lefejtjük, a csípőre tapadt placenta szerűt, természetesen energetikailag, a lélek és a szellem meséjében. Az eltávolított energia hajszálak, a lepény alatt fájdalmas lehet, eleven és nyitott területet maradhat. Persze a lélek szintjén. Ha nagyon mély és fájdalmas, akkor lehet gyógyító energiával burkolni. A regenerálódáshoz idő kell. Addig óvja és védi, mint a gyógyuló seben a var, míg igazi „életét” vissza kapja a terület.

Más energia, más területre hat.

A testtájanként más és más tartó, kötő és a múlt energiájával, rezgésével működő zsinórok tarthatnak vissza a haladástól, a feljődéstől és a engedéstől. A lábon lévők akadályozzák a lépéseket, akár az érzelmi fejlődést, akár az életúton való előre lépést. A háton lévők sokszor a családi kötelékek, akár anyai, akár apai oldalról. A vállakon teher és a kar mozgását akadályozó cselekvési nehézségek mutatkozhatnak. És számos terület, számos lehúzó, visszahúzó energia. Mindenkinek más és más a rendszere és a múltja. Valóban nem könnyű a múltat elengedni.  

Mindig van kiút! Nekem is megmutatták, hogyan cselekedjek. Neked is megérkezik az útmutatás, csak engedd és fogadd be, majd ne felejts el cselekedni.  

Gazda Mónika

7 Responses

  1. Visszajelzés: LUX AUREA - Gazda Mónika