VARÁZSLATOS hétvége – elvonulás

VARÁZSLATOS hétvége – elvonulás

VARÁZSLATOS hétvégére várjuk, az angyalokra, az égi kapcsolódásra nyitott, egyéni fejlődésüket fontosnak tartó, befogadó társainkat.

Ami várható:

– Közvetítés.

Adott témára a csoportnak, vagy személyes. Tiszta csatornában, arkangyali térben. Több területről, több létezőtől érhezhet az információ adott csatornától és aktuális energiáktól függően. Megnyitjuk a lehetőséget és fogadjuk. Majd ezzel az energiával, megértéssel dolgozunk tovább.

– Kapcsolódás. 

Vezetett elmélyülésben, azzal az Égi energiával, kapcsolódhatsz, aki most leginkább segíteni tud, az adott témát illetően. Segítjük és mélyítjük azt a kommunikációs csatornát, amellyel segíteni tudja a megértésedet, a haladásodat, és a megoldások felé vezető utat.

– Saját ásvány karkötő, vagy kép készítés.

Az ásványok remek információ hordozó és raktározó csodálatos eszközök. A Nika ásvány-ékszer raktárkészletét a rendelkezésünkre bocsájtja, és abból állíthatod össze, a saját karkötődet.

Az oltárkép, a Design Artremix jóvoltából, és segítségével készíthető el. Egy 3 dimenziós kép, akár mandala formában, ásványokkal dekorálva és energetizálva.

Majd bármilyen kézműves tárgyat készítettél, azzal az energiával töltjük meg, amit a segítőd “javasol”. A témád előrelendítése céjából, amit haza is viszel.

Kirándulás. Szalajka-völgy, Fátyol vízesés.

Helyszín: Szilvásvárad.
Magánszálláson, több ágyas szobákban, közös fürdő, wc és konyha használattal.
Maximális létszám, 12 fő.
Részvételi díj: 15 000 Ft/fő
Étkezés: egyéni
Gazda Mónika
e-mail: nika@asvany-ekszer.com
Tel: +36-70/379 8517
Bővebben a LUX AUREA – Lélekhangolóról és rólam:
Ékszerekről web: https://asvany-ekszer.com/