Keresés

Csak végig a sárga köves úton

 

Csak végig a sárga köves úton – Elérkezett nálam is az idő hogy az eddig eltussolt, szőnyeg alá söpört dolgok előjönnek, a sok sok kérdésre választ találjunk. Így közösen elindultunk Mónival és lépésről lépésre meggyújtjuk a gyertyákat – végig a sárga köves úton….

Mónikámmal is úgy sodort össze szerencsésen az Élet, ahogy az lenni szokott… Elfogadtam egy állásajánlatot (ahogy szoktam), amiről álmodni se mertem volna és hatalmas kihívásnak tekintettem. Valószínűleg ez vonzott benne. Szóval egy igazán öröm az ürömben jelenség ez az ismeretség és hálás vagyok érte!

Terápiáink mindig nagyon jó hangulatban folynak és sok munkát teszünk bele, így ennek köszönhetően tartós és pozitív eredményei vannak. Szellemgyógyászattal, pszichotronikával kezdtünk anno 4 éve. Feltártunk előző élet beli dolgokat, rontás levétel is volt, sötét oldal is jelen volt, ezeket mind-mind megkértük, hogy folytassák másutt a tevékenységüket.

Mára sikerült úgy megerősítenem a védelmemet és a szellemeim jelenlétét, hogy velük már nem kell a kezelések során foglalkoznunk. Ez az egyik, ami nagy előrelépés, hogy ennyi idő után már képes vagyok ezt a tevékenységet magam végezni, szintet léptem.

Néhány napja

Ami a néhány nappal ezelőtti kezelés óta szembetűnő (pedig nem volt időm rajta morfondírozni), az az, hogy a dolgaim kezdenek úgy összesimulni, mint a tó vize a vihar után – kisimul, elcsendesedik..

És egy olyan nyugodtság, lelassulás van rajtam, amitől mindig is tartottam, de most jólesően körbevesz. És jelen tudok lenni, nincs aggódás, agyalás, parálás.

Ami jó!

Szintén megfigyeltem, hogy van egyfajta rendszeresség a kezeléseinkben, ezeket eddig mindig megéreztem, hogy MOST kell mennem, és tényleg mindig megvolt az oka, hogy össze kell jönnünk – vagy egy üzenet fentről, vagy szintlépés, rezgésszint emelés, blokk oldás.

Néhány éve trauma volt a családi életünkben, amit lassan közösen sikerült megoldanunk, így már nem ég a kislámpa esténként a szobában, Mihály arkangyal vigyáz rám, ez ügyben is bevetem 🙂

Az életem minden területén hallgatok a megérzéseimre, ami nem nehéz, hiszen általában előbb megjön a sugallat, minthogy meg kellene kérnem az útmutatást.

Általában lefekvés előtt néhány percet meditálok és összehívom a szellemeimet és az arkangyalokat. Kérem az útmutatást tőlük álmomban, intuícióban és a védelmet, áldást.

És ami fontos, Hála!

Visszajelzéseket kapok a körülöttem lévőktől, hogy nagyon jó a kisugárzásom és magabiztosnak, kiforrottnak tűnök.  Ez csupán abból adódik, hogy JÓL vagyok, próbálok nap mint nap BOLDOG lenni. Ha tanácsot kérnek tőlem, azt szoktam javasolni, hogy tedd azt, amitől boldognak érzed magad és minden egyéb ehhez fog igazodni.

A mondataimat is igyekszem pozitívan megfogalmazni, és erre ösztönözni a közösségemet.

Azt kell, hogy mondjam, hogy több lett a barátom, közülük is a közeli jóbarát és a párkapcsolatom is kivirágzott, rendbe szedődött 🙂

Csak végig a sárga köves úton….