Keresés

Fordulj szembe a tündérmeséddel.

Fordulj szembe a tündérmeséddel. A lelked és a szellemed egy olyan tündér mesében létezik, mely a fizikai elmének nehezen érthető. Egy tündérmeseként tudja legtöbbször elképzelni. Igen, van egy másik világ, igen, van egy másik sík, igen, van egy másik minőség, mely csodákat tartogat Neked!

Fordulj szembe vele, engedd, hogy a szellő megérintse a lelked mélyét. Engedd, hogy a meséd megíródjon. A fizikai elme, a test valósága csupán egy fajta létezés. Merj nyitni, merj kíváncsi lenni! Egy másik világot, egy másik szemléletet kaphatsz. Ez időbe telik. Ne sürgesd. Engedd, hogy minden a legjobb időben, a legjobb térben találjon meg.

A lélekgyógyászat és szellemgyógyászat szemszögéből, teljesen más aspektus látszik az emberi lényből. Olyan csodák, olyan fények és meseszép érzések bontakoznak ki. Aki a fizikai síkban keresi az igazi boldogságot, kielégületlen vágyat és mindig többet és többet hajszol, az igazi BOLDOGSÁG helyett.

Foglalkozz egy kicsit többet a vízzel. A víz őselem minden aspektusával. Az óceán elnyelő fekete mélységével és az éltető harmatcseppel egyaránt. Második csakra tápláló energia forrása. Bővebben: a szakrális csakra és a víz őselem. A víz, mely elnyel, melyben megsemmisülni érzed magad. Engedd, hogy elmúljanak a számodra nem áldásos dolgok. Bátran lebegj a „SEMMIBE”. Mert onnan indul el az új élet. Az újjá születés.

A tündér meséd megélése és a víz elem közelsége, a második csakra tisztítása, a valódi életfeladatod felé terelnek.

A csakra meditációk, a Meditációs klub segít megtisztítani, érzelmi és program szinten is. Valamint az őselemi táplálást is segíti.

Gazda Mónika

Facebook: Lélekgyógyászat, Szellemgyógyászat