Keresés

Megmutatom magam

Mit kaphatsz még, ha ide jársz? Az egyéni oldódásokon, töltődéseken túl, az ismeretanyagon át, a fejlődésen túl, figyelmet is. Mert RÁD is kíváncsiak vagyunk! A megmutatom magam, című rendezvényen, a LUX AUREA – Lélekhangoló, lehetőséget biztosít a MEDITÁCIÓS KLUB és a HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM résztvevőinek, hogy tevékenységüket megmutassák. Egy elfogadó belső körben, családias hangulatban.  Mindenkinek más lapul a tarsolyában, amivel megmutathatja magát, gyakorolhat és gyűjtheti a visszajelzéseket, amiben már profi vagy, vagy amit éppen most tanul.

A LUX AUREA alkalmain összekovácsolódott résztvevők, együtt fejlődnek, együtt sírnak és nevetnek. Támogatják egymást és segítik egymást. Mert itt valóban FONTOS VAGY te is! Ítéletmentesen.

A cél, hogy fizikai testben lévő lelki és szellemi erőinket összehangolva, megtaláljuk és működtetni tudjuk.

Nem csupán az itt tanult és használt technikák kapnak teret. Résztvevők hoznak masszázst, talpmasszázst, családállítást, Access Bars kezelést, tarot kártyát, hangfürdőt, stb. Egymást kezeljük, oldjuk, energetizáljuk és sokat nevetünk. Ez a MI napunk, ez a csoport napja, amiben figyelmet és lehetőséget kap mindenki.

Immár a második alkalommal tudtuk megrendezni ezt az eseményt, mely alatt remekül oldódtunk, töltődtünk és jobban megismertük egymást. Ha érzed a hívást, gyere és próbáld ki.

Meditációs klub és a Holisztikus, spirituális tanfolyam aktuális időpontja és eseménye, itt tekinthető meg: Facebook/Lux Aurea – Lélekhangoló/események

Gazda Mónika