Keresés

METATRON ARKANGYAL

 

Metatron arkangyal, Isten hangja, az Isteni szó közvetítője a földön. Az Ég írnoka, hang ura. Bölcsesség és a legmélyebb szintű megértés képességét hordozza.

Metatron arkangyal, kódol, dekódol és közvetít. A hang ura és legfőbb mestere, de nem csak a hang adását, hanem a hang vevése és kódolását is vezényli. A tiszta megértést, verbális és non verbális formában segíti. Kreatív önkifejezés és a torok csakra minősége tartozik hozzá.

A médiumok, a közvetítők és a próféták angyala.

Mennydörgő hang, robusztus erő van mögötte, a tanítói szigorral, érzelemmentesnek érzékelhető. Nem félreértendő, nem érzéketlen, ez inkább egy letisztult látásmód, a tanítás és a bölcsesség energiája.

Az alkímiában ismert, hogy ha tudjuk valakinek a nevét, akkor tudjuk irányítani őt. A valódi nevünk nem az, amivel felruháztak minket ebben az életünkben. Nem az, amit a szüleink adtak nekünk, hanem van egy kódunk, egy egyedi kód, ami az isteni magunkban benne van. Metatron tudja, ha ránk néz, leolvassa és kitudja mondani az adott frekvenciát. Az eredő, személyes kódunkat, az eredő személyes nevünket, rezgésünket. Így tud megszólítani is, így tud irányítani, segíteni is.  

Metatron arkangyal előtt nincs hazugság. Mindent pontosan tud. Még azt is, amit szíved szerint elrejtenél. A tiszta szó a legfontosabb.

Segíti a tanulási képességet, a bölcsességet, az előadást, a tiszta kommunikációt, és a tiszta megértést is.  A hang elem mestere. Nem csak a fizikai kommunikációt segíti, de az égiek üzenetét, kommunikációját lefordítani, közvetíteni is. De, az Isteni Énnel való belső kommunikációhoz is tud támogatást adni, a tiszta értés és a tiszta önkifejezés területén is.   

Metatron arkangyal, keveset mond, de nagyon mélyen átrezegtet.

Az imának, a mantrának az ereje, nem kérdéses. Minden kiejtett szónak, rezgésnek ereje van. Nem mindegy, az, hogy milyen szavakat használunk, hogy köszöntjük egymást. Sajnos használunk olyan szavakat, aminek a jelentését nem is tudjuk.

Felelőssége van annak, hogy mi hagyja el a szánkat.

De nem csak a hang, hanem a gondolat is. Minden, ami rezgéssé válik általunk. Lehetőleg ne használj soha negatív szavakat. Ezért az átkoknak is nagy erejük van, mert hittel, indulatból, gyökér csakrából érkezik, ártó szándékkal.

A magyar nyelv, alkímiailag is egy tökéletesen felépített nyelv. Logikus formába képes összerakni és formába önteni a gondolatot, és a fizikai szinten megjeleníteni. Hang vezeti be a fizikai térben, ami a szellemi térben megjelent.

Átkot, ítéletet, vagy hasonló negatív kijelentést ne tegyünk. Nem csak azért, mert az átok egy része visszaszáll, hanem azért is, mert aki létrehozza, aki teremti, abban van jelen 100 %-osan. Úgy hagyja el a száját, az energia terét, és ahogy leképződik a kód az úgy megy tovább. Vagy célzottan, vagy céltalanul, de bekerül a rendszerbe, a térbe. Lehetőleg azt rakjuk ki a világba, amit szeretnénk, hogy visszaáramoljon, ami töltse a MI világunkat. Áldás és hála!

Ne a lebontás, ne valami ellen beszéljünk, hanem valami pozitív teremtésért, egy pozitív célért. Amíg ellenállásokban és korlátokban hiszünk, akkor addig abban van az energiánk és az teremtődik meg a rezgésünk által. Ne feledjük el, hogy nem csak a megnyilvánult hang, hanem a gondolat és az érzés is számít. Amire figyelünk, azt erősítjük. Tegyünk a világunkba építő energiákat, jót, szépet és békét.

Amennyiben fejlődni szeretnének és változni, érdemes azon elgondolkozni, hogy a tudatosuláshoz, a rezgésszint emelkedéshez a tisztánlátás, tisztán szólás szükséges. Metatron ennek a nagy mestere. 

Gazda Mónika

Fb: Lélekgyógyászat, Szellemgyógyászat

Youtube: Gazda Mónika

Egy válasz