Spirituális bemutatkozás

Gazda Mónika

Gazda Mónika vagyok, Veszprémben élek. A spirituális bemutatkozás, egyben alapszemlélet és hitvallás. Az erősségem a gyengém, mely a lélek, az érzések és a szellem világa.

Tevékenységeimről, mint a LUX AUREA tanítások (amely mint tevékenységem alappillére és feladatom szerves része), a lélekgyógyászatszellemgyógyászat,  meditációktanfolyamok, szolgáltatások a menüben olvasható bővebben. De található meditációs hanganyag, esetek, tapasztalatok, és blog is. Az ismeretekre vágyóknak, pedig energetika anatómia, a csakrák anatómiája. Valamint sok-sok csoda!

Gazda Mónika: Lélekgyógyászat, Szellemgyógyászat rövid riport.

Képzeld el, hogy elmész egy moziba és megnézel egy filmet. Átérzed a félelmet, izgulsz a főhősért, esetleg pityeregsz is. Ezeket az események is az energetikai tested éli meg. Hatására, vegetatív funkciók indulnak a fizikai testben. A Lélekgyógyászati és Szellemgyógyászati kezelést is képzeld úgy, hogy elmész egy mese világba ahol egy saját mese íródik. A lélek és a szellem meséje, mely hatással van a fizikai életre. A gyerekek szeretik a mesét. És a felnőttek is.

A lélek többet érdemel!

“Sose higgy el semmit addig, amíg meg nem tapasztalod.
Sose formálj előítéleteket, még akkor se,
ha az egész világ azt állítja, hogy valami úgy van,
hacsak nem találkoztál vele te magad is.”
/Osho/

A spirituális bemutatkozás elején, arra térnék ki, hogy semmilyen idegen, vagy távoli tanítást, vallást, illetve nézetet nem utasítok el, de előnyben részesítem az európai kultúrát és az abban is fellelhető tanításokat és tanítókat.

Egyetlen állandó van az életben, és az a változás!

Miben tudnék Neked segíteni? Én, mint Gazda Mónika a lelkedre és a szellemedre fókuszálok. Az itt lévő domináns és kevésbé domináns negatív erőket, blokkokat segítek eltávolítani, amire engedély van. Mindig az aktuális problémával, az aktuális szinthez igazodva. A TE igényeidet helyezve az előtérbe.

A Lux aurea, avagy az átalakulás művészete a rezgésszint emelésre, az aranykori energiák befogadására összeállt rendszer. A korszakváltás folyamatban van, fontos, hogy alkalmassá váljunk minden test szintjén, ha meghozzuk a döntést. Fokozatosan felépült rendszer, ami alkalmazkodik a változásokhoz.

Több mint 20 évet dolgoztam az egészségügyben. A világunk folyamatosan alakul, benne mi is. Az idő pörög, mi rohanunk, nagyon sok területen alapvető szemléletbeli változások alakultak ki.  Így fontosnak érzem, hogy kövessük a változásokat, alkalmazkodjunk a kialakított környezetünkhöz a számunkra is megfelelő módon, vagy kialakítsuk azt, azáltal, hogy kilépünk a régiből és építünk egy újat. Ez a változás és változtatás szolgálhatja a fejlődésünket. Észre kell vennünk, hogy mi az a helyzet vagy állapot, amikor nekünk kell változni és a tanítást követni és mikor van az, amikor ki kell lépni.

Mindig új problémákat sodor elénk az élet, és mindig új megoldásokat kínál. Új utak, kapuk nyílnak meg, új lehetőségekkel, eszközökkel, hogy a folyamatos fejlődésünk, tanulásunk teret kapjon. Magam is ezt teszem, több éve folyamatosan. A spirituális bemutatkozás és ennek megírása, arra késztetett, hogy magam is rendszerbe foglaljam és megéljem a számomra fontos területeket.

Az egészség fenntartása, legyen az fizikai vagy  mentális, valamint a betegség gyógyulása hatékonyabb, ha több figyelmet szentelünk a lelki és érzelmi egészségre. Fel kell ismernünk, hogy mi is részesei vagyunk egészségünknek. A test, lélek, szellem hármassága szorosan összetartozik. Hiszen mind mi vagyunk. Minden oldala fontos, és figyelmet érdemel.

Erről tanít a Germán Gyógytudomány is.

Az utóbbi időben, a rohamosan gyorsuló világunk, lavinaként sodor magával szinte minden embert. Ez a fogyasztói társadalom, az életkörülmények változása, a stresszhelyzetek, az érdekrendek és értékrendek megváltozása olyan sebes, hogy az ember – (test, lélek, szellem)- nem, vagy csak nehézségek árán tudja követni. Az állatvilágban is így láthatjuk, hogy azok az állatok, melyek az életkörülmények változásához nem alkalmazkodnak, nem változnak, azok elpusztulnak, esetleg egész fajok is kipusztulnak.

Segítsünk magunkon, hogy könnyebben tudjuk élni és életben maradni ebben a világunkban is. 

———————————————————————————————

2019.11.

S, ha a változások már annyira gyűrűznek, hogy nem csak túlélni szeretnénk, hanem változni és felvenni önnön mélységünk alap struktúráját, feladatát, az igazi csodáját, akkor léphetünk a magasságok felé a saját mesénkben. A LUX AUREA tanítások részletesen erről számolnak be. 

Változások

Természetesen, én is része vagyok a változásoknak. Ezért, a pár éve írt bemutatkozásom, rendszeresen ki kell egészítenem, hogy hiteles lehessek magamhoz.

Személyes megtapasztalások és folyamatok arra késztetnek, hogy saját feladatomról írjak pár gondolatot. Teszem ezt azért, hogy könnyebben találhassanak meg azok, akiknek igazán rám van szüksége. Bár hiszek az Isteni vezettetésben, mégsem árt, ha segítjük. 🙂

Senkit nem szeretnék semmiről sem meggyőzni, sem technikákról és irányzatokról beszélni. Ezt azok tegyék, akiknek ez a feladata. Az enyém az, hogy hozzásegítsem azokat a Fénymunkásokat, az Aranykor építéséhez, akik ezt tűzték ki maguk elé. Akár tudatosan, akár tudat alatt. Nem kívánok nagy szavakat használni, de valami ilyen rendszer állt össze az elmúlt években.

A fizikai bőség, a párkapcsolat, az elme és az egó által generált “problémák”, háttérbe húzódtak, és a fókusz az Önértékelésen, az Életúton és a vaskori bilincsek lerakásán van. A belső átalakulás egy hosszabb folyamat. Érdemes kísérnünk és türelemmel engednünk az alakulást. Az Isteni Én-hez való kapcsolódással, mint “köldökzsinóron” át, érkezhet a táplálás, az energia és az átalakulás folyamatossága.

Ki is vagy TE univerzális létező?

Az elmúlt időszakban annyira felgyorsultak az események körülöttem és velem, hogy csak kapkodom a fejem. Több új technika és rálátás segíti, hogy a józan paraszti ész, és a “csökött” fizikai agyunk engedje a változásainkat. Megértsük és kísérni tudjuk a változásaink folyamatát. Azt, hogy miből indult a blokk, azt, hogy miben gátolt és azt, hogy mivé válhatok nélküle.

Technikák

Olyan technikák, mint speciális kötések, mint karmikus blokkok, mint Isteni Énnel való kapcsolódás, mint a vaskori bilincsek, mint a valódi eredet, mint üzenetek. Sok-sok mélység van ezekben a szavakban. Inkább személyesen fejtem ki.

Mindenki egyedi és tényleg megismételhetetlen. Más és más alappal, más és más úttal, más és más haladással, más és más elhatározással, és ami a legfontosabb döntéssel. Kell egy döntés. De az nem csak a szánkkal kimondott, hanem a legmélyebb zsigeri rendszerből induló.

————————————————————————————————————–

Segítsünk magunkon, hogy könnyebben tudjuk élni és életben maradni ebben a világunkban is. Vissza az alapokhoz, ha arra van szükség. 

A stresszt is ezek közé a változások közé sorolnám. Ebben a gondolatsorban látnám a stresszoldás jelentőségének legfontosabb feladatát. A spirituális bemutatkozást, a fizikai szinten szinten lévő stresszoldás jelentőségével kezdeném, hiszen ez az alap, melyre később építkezhetünk. Ha nem tudom kezelni stresszeimet a fizikai szinten, ha esetleg észre sem veszem, hogy stressz állapotában  vagyok, akkor légvárakat építek, és nem a biztos spirituális fejlődésemet segítik.

Több cikkben is publikált kutatások során, de a személyes beszélgetések esetében is megfigyeltem, hogy például a rákos megbetegedések hátterében egy feldolgozatlan konfliktus áll. A levont következtetések alapján szemléletem kicsit kinyílt. Úgy érzem, több figyelmet szükséges szentelni a lelki és érzelmi egészségre. Azért kezdtem keresgélni a lehetőségeket, mellyel hatékonyabban lehet megtartani, illetve visszaállítani a teljes egészség állapotát, fizikai, lelki és szellemi szinten. S kezdtem el a Germán Gyógytudományt tanulni, mely a lélek, az agy és a biológiai lény kapcsolata alapján világít rá a problémákra, betegségekre.

A lelki egyensúly megtalálását több módszer, több technika kutatja és alkalmazza. Véleményem szerint, ha nem csak a fizikai testtel, hanem a mentál testtel és az asztrál testtel és azok tisztításával is foglalkozunk, sokkal hatékonyabban érjük el a célunkat. Egy mese világba helyezkedünk bele, egy fantazi történetbe, ahol megtaláljuk az erőt, a belső erőnket. Fejlődésünk folyamata a tisztulásokon, szembesüléseken és rögös lelki gátakon át vezet a, a belső önvalónk, a fölöttes énünk, az Isteni fénymagunk (Ki hogy hívja. Én ezt csak fogalmi kérdésnek érzem.) felé. De amikor megtaláljuk, megerősítjük, tudatosulunk, akkor éljük meg a fizikai testben lévő Isteni vezettetést. A saját fénymagunk, szellemünk vezetését, és így célunk, életutunk, fizikai testben lévő létünk értelmét.

Gazda Mónika:

Érzem amit érzel, érzem amit gondolsz.

Érzem a fájdalmad, érzem a félelmed.

Érzem a hited, érzem a szereteted.

Érzem a gátad, érzem vágyad.

Érzem a múltad, érzem a jövőd.

A szabad csatorna, a tiszta áramlás erejében.

A szabad akaratoddal, és tiszta fényünkkel.

A kezeléseket és meditációkat mindig védett térben végzem.

Spirituális bemutatkozás, a szakmai tanulmányok szerint:

Gazda Mónika vagyok, érettségit követően, Budapesten jártam egészségügyi iskolába, majd az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben helyezkedtem el és dolgoztam másfél évig. Jelenleg Veszprémben élek, 1995 óta. Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórházban, a Központi Intenzív Osztályon dolgoztam 17 évet, mint intenzív szakápoló. Majd 3 évig a Fül-Orr-Gége Osztályon. 2015 februárjában érett meg a teljes változásra az időm, és hagytam el a nyugati orvoslás egészségügy pályáját. Közben volt átmenet és építgettem természetgyógyászati és spirituális oldalamat.

2010-ben a hívást követve, ásványokból kezdtem el ékszereket fűzni. Így a Nika ásvány-ékszer, mint egyszemélyes brand, kezdett útjára indulni. Mára (2018) már web áruházzal és számos kitelepüléssel és személyes találkozással dicsekedhetek. Itt is engedem, hogy csatornaként a legjobb kombinációk, a gyógyító angyali üzenetek áramoljanak keresztül. Töltést és programozást is végzek.

2011 januárjában elkezdtem tanulni a kineziológiát (ONE BRAIN), Kőszeginé Titz Marianntól, aki a „Marianna” Oktatási Stúdió vezetője, oktatója, és számos segítő, gyógyító eljárás magas szintű művelője. Köszönettel adózom neki, hogy a kezdeti nehézségeken átsegített, és támogatott akkor és azóta is mindenben.

Majd az 5, 6 és 7 fokozatot, Kovács Évától sajátítottam el, aki a teljesség igénye nélkül, a nemzetközi Three in One Concepts, One Brain rendszere alap- és emelt-szintű programjainak oktatója (Advanced Instructor), Attractor Field Technika (AFT) oktatója, konstellátor. Sokat köszönhetek a szakmai tudásának, rátermettségének és végtelen segítőkészségének.

Természetgyógyászati modulvizsgát és kineziológia vizsgát tettem az Egészségügyi és Továbbképző Intézetben.

Közben 2012-ben Lévai János pszichotronikus mestertől elsajátítottam a szellemgyógyászat, szellemsebészet és pszichotronika alapjait. Mely jelentősen változtatta a világszemléletemet is. Nagyon köszönöm mesteremnek a tanultakat.

Sikeres vizsgát tettem Ifj. Csontos Vilmosnál, akinek a pszichotronika ma ismert változatát köszönhetjük.

2015. augusztusában tanítói vizsgán is diplomát kaptam.

2015 -től Thuróczy Róbert által tartott energetikai és átfogó ismereteket közvetítő tanfolyamra.

2017- 2018 – Germán Gyógytudományt tanulok, Germanné Kemény Ildikótól. Ami sok-sok magyarázatot ad, az egészségügyisnek és a szellemgyógyásznak egyaránt.

Ezeket az ismereteket mind alkalmazom a kezelések során és újabbakkal egészítem ki. A tiszta vezettetés használva. A teljes engedést és a tiszta csatornát, arkangyali térrel kombinálva, új tanítások érkeznek. Ezeket a technikáknak a megjelenését is szakmai fejlődéshez sorolnám, de itt már nem földi, tanítóktól érkező rendszerekről, oldásokról beszélünk.

Mindig annak megfelelően, érkezik a feladat, az oldás, amire a vendég kész, amire alkalmas és a leginkább előnyére válik, valamint amire én alkalmas vagyok, mint közvetítő és segítő lény.

Nem vagyok orvos, nem vagyok természetgyógyász, nem vagyok gyógyító, és semmilyen csodatévő. Tanácsadást, segítséget, támogatást valamint feltöltődést kínálok. Az állapot javulás és változás, az öngyógyító folyamatok beindulásának köszönhető. A stressz kezelésének módszerei és az életmódváltozás az egyén felelőssége.

Írásaimnak, videóimnak, vezetett elmélyüléseimnek, egyéni beszélgetéseimnek, semmilyen emberekkel folytatott kommunikációmnak,  nem áll szándékában sem orvosi tanáccsal szolgálni, sem diagnózist felállítani. Nem kívánok semmilyen módon az egyén döntéseibe, szabad akaratába semmilyen befolyást gyakorolni.

LUX AUREA

Mindeközben, folyamatosan formálódom, alakulok. Kezelések és meditációk során jönnek a megértések, az új tanítások. S így jött létre, a LUX AUREA tanítások alapkoncepciója, mely a mindennapi életben tud segítséget nyújtani a lelki és szellemi erők rendezésével, valamint mélyebb rendszerekkel éleszthetjük valódiságunkat, szellemi, tudati energiáinkat.  Ismereteket, információkat és hasznos technikákat elsajátítva tudjuk élhetőbbé tenni a fizikai életünket, lelki és szellemi fejlődésünket. Pontos tematika és időpontok ITT olvashatóak. Ha nem találod, az aktuális időpontok, a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet, Programok naptárában bejegyzésre kerülnek.

Hitem szerint, a test, lélek és szellem hármasságának egyensúlya vezethet az egészség és fejlődés útján. S mindhárom testenek, mint a szekér elé fogott lovaknak, egy irányba kell húzni. Fordítsuk őket egy irányba, a magasabb szférák és finomabb rezgések felé. 

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

Spirituális bemutatkozás: Gazda Mónika

Tájékozódási és kapcsolat felvételi linkek:

Személyes honlap:                   Kapcsolat oldal

Szakmai facebook oldal:         Lélekgyógyászat, Szellemgyógyászat

Blog oldal:                                 Gyógyító angyali üzenet

Facebook személyes oldal:    Gazda Mónika

Nika ásvány-ékszer:                Web áruház

Nika ásvány-ékszer:               Facebook oldala

E-mail:                                 gazda.monika@fenyszarvas.hu

nika@asvany-ekszer.com

nika@gazdamonika.hu

Telefon:                              +36/70-379 8517

  Amennyiben e-mailt ír, vagy a kapcsolati űrlapot tölti ki, a választ kérem ellenőrizze a levélszemét mappában is.

  Minden levélre válaszolok. Sajnos több esetben a spam-ban landolnak a válaszaim. 

  Ha nem találja, bátran hívjon telefonon! 

  Amennyiben e-mailt ír, vagy a kapcsolati űrlapot tölti ki, a választ kérem ellenőrizze a levélszemét mappában is.

  Minden levélre válaszolok. Sajnos több esetben a spam-ban landolnak a válaszaim. 

  Ha nem találja, bátran hívjon telefonon! 

  3 hozzászólás

  Comments are closed.