HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS ONLINE TANFOLYAM 5. rész KRISZTUSI ÉRTÉKEK, NAPFONAT CSAKRA

10000 Ft

5. rész KRISZTUSI ÉRTÉKEK, NAPFONAT CSAKRA című tananyag, az emberi szinten legmagasabb elérhető értékek és minőségek rendszerét tárgyalja, majd kitér a napfonat csakrára, funkcióira és annak szerepére. Az életerő, az emésztés, a félelem területe, mind terítékre kerül, töltést és tisztítást segítjük a megértéssel és a meditációval.

Gyakorlattal, majd meditációval zárul ez az anyagrész.

A személyesen tartott tanfolyam felvételét láthatod ebben a videóban.

Az ár tartalmazza:
– A videó hozzáférését: privát YouTube oldalon, a fizetést követő 48 órán belül.
– Az adott anyaghoz tartozó meditáció és gyakorlat hanganyagát.
– Aktuális tananyaghoz lehetőség van, pdf. formában is jegyzetet igényelni.

 

Leírás

HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS ONLINE TANFOLYAM 5. rész KRISZTUSI ÉRTÉKEK, NAPFONAT CSAKRA című tananyag, az emberi szinten legmagasabb elérhető értékek és minőségek rendszerét tárgyalja, majd kitér a napfonat csakrára, funkcióira és annak szerepére. Az életerő, az emésztés, a félelem területe, mind terítékre kerül, töltést és tisztítást segítjük a megértéssel és a meditációval. Gyakorlattal, majd meditációval zárul ez az anyagrész.

A személyesen tartott tanfolyam felvételét láthatod ebben a videóban. Több megkeresés érkezett, az online lehetőségről, ezért engedve az igényeknek, ilyen módon tudom elérhetővé tenni, azon érdeklődők számára, a fejlődésnek ezen módozatát, amit a HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM magában hordoz.

Az ár tartalmazza:
– A videó hozzáférését: privát YouTube oldalon, a fizetést követő 48 órán belül.
– Az adott anyaghoz tartozó meditáció és gyakorlat hanganyagát.
– Aktuális tananyaghoz lehetőség van, pdf. formában is jegyzetet igényelni. Ennek igényét, kérlek külön jelezd.
Az aktuális modulhoz, lefűzött jegyzet áll rendelkezésre, amit postai úton, nyomtatási és postai költség fejében tudok elküldeni, a teljes modul megvásárlása esetén. Ennek igényét, kérlek külön jelezd.

A személyes találkozások alkalmával, kötetlen beszélgető körrel kezdünk, ami a személyes érintettségek miatt, nem kerül be a videóba.

HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS ONLINE TANFOLYAM 5. rész KRISZTUSI ÉRTÉKEK, NAPFONAT CSAKRA

Ismétlőknek féláron!

Aki részt vett a tanfolyam azon az alkalmán, melyet megrendel, annak 50 % kedvezménnyel, elérhető a tananyag. Ha nem tudott személyes, családi, vagy egyéb okok miatt személyesen megjelenni, az adott alkalmon, akkor így, online formában is pótolható. Kérlek ezt a rendelésnél jelezd, hogy ismétlő vagy, és várd meg a visszajelzésem. NE UTALD A TELJES ÖSSZEGET!

Bővebben a tanfolyami információ: https://gazdamonika.hu/holisztikus_-spiritualis_tanfolyam/

Kérés, kérdés, egyéb információ: nika@gazdamonika.hu

A bevezető ingyenes előadás, beszélgetés ezeken a linkeken érhető el:

– Első rész. 

– Második rész.