Szeretet, befogadás felszabadítása 3

5100 Ft

Szeretet, befogadás felszabadítása 3 rész, a negyedik téma, harmdik része a saját belső munkádban. Egy vezetett elmélyülésben lehet részed, mely leginkább a szív csakra energiáira összpontosít. Harmadik részben, a karmikus mintákat oldjuk, az előző életekből származó, beakadt programokat, amiről azt hisszük,hogy van még vele feladat, pedig elengedhető lenne. 

A megvásárolt meditációk, fizetés és adminisztrátori engedélyezés után válnak elérhetővé, 1 éven keresztül.

Meghallgathatók: https://gazdamonika.hu/fiokom/members-area/
A Fiókom/ Meditációim (Membership) menü pont alatt.

Leírás

Szeretet, befogadás felszabadítása 3

A Szeretet, befogadás felszabadítása 3 rész, a negyedik téma, harmadik része a saját belső munkádban. Egy vezetett elmélyülésben lehet részed, mely leginkább a szív csakra energiáira összpontosít. Harmadik részben, a karmikus mintákat  oldjuk. Az előző életekből származó, beakadt mintázatokat, amiről azt hisszük,hogy van még vele feladat, pedig elengedhető lenne. 

Azt érezzük, hogy a lényünk számára a legnagyobb támogató energia a szeretet. Ez valóban így is van.

Lehet úgy érzed, hogy nem kapsz eleget? Lehet, hogy nem úgy, ahogy TE szeretnéd? Lehet, hogy befogadni nem tudod? Számos elakadás lehet ezen a területen.

DE! Feltetted már magadnak azt a kérdést, hogy MENNYIRE SZERETEM MAGAM? Szerinted miért vagy ebben gátolva? Nem szabad a mély érzéseknek teret adni, mert annál jobban fog fájni?

Hányszor éltek vissza a jószívűségeddel? Lehet úgy érzed, hogy nem érdemled meg? Lehet, hogy fallal zártad körbe? Lehet, hogy szögesdróttal?

Előző életeidben vajon hányszor szúrtak szíven? És szerinted, te hányszor szúrtál szíven mást? Hányszor harcoltál és öltél szívtelenül? 

Többször volt káosz az életedben, felborult minden és lehetetlen volt újjá építeni? Kevés a szabadság az életedben, esetleg kalitkában érzed magad?

Ne a közismert kiüresedő meditációt várd. Itt felelősséget vállalva, aktív tudati munkába kezdünk. Oldások, tisztítások beindítása, valamint a töltés és a rezgésszint emelés várható.

Megírjuk a TE mesédet, a Szeretet, befogadás felszabadítása céljából. A te lelkednek és szellemednek a meséjét.

A megvásárolt meditációk, fizetés és adminisztrátori engedélyezés után válnak elérhetővé, 1 éven keresztül.

Meghallgathatók: https://gazdamonika.hu/fiokom/members-area/
A Fiókom/ Meditációim (Membership) menü pont alatt.

Amennyiben ön kifizette és 36 órán túl sem éri el a hanganyagot, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, vagy a kapcsolat oldalon.

 

További információk

4. SZÍV CSAKRA MINŐSÉGE

Érdekelhetnek még…