Szeretet, befogadás felszabadítása 4

5100 Ft

A Szeretet, befogadás felszabadítása 4 rész, a negyedik téma, negyedik része a saját belső munkádban. Egy vezetett elmélyülésben lehet részed. Ebben a meditációban, a LUX AUREA – Lélekhangoló aranykori átalakulást segítő technikáit sajátíthatjuk el. A berögzült dobozainkat, a komfortzónánkat, berögzült hitrendszereink gátjait kezdjük el leválasztani. Majd az ego, a jelen személyiségünk erőterét (henger szerű, zárt rendszer) választjuk le, és az aranykori személyiségünk ébresztését kérjük, a tobozmirigy és a gerinc aktiválása, az aranykori ősmaggal. A vaskori egó és az aranykori személyiség alakulását segítjük ezzel a technikával. 

A megvásárolt meditációk, fizetés és adminisztrátori engedélyezés után válnak elérhetővé, 1 éven keresztül.

Meghallgathatók: https://gazdamonika.hu/fiokom/members-area/
A Fiókom/ Meditációim (Membership) menü pont alatt.

Leírás

Szeretet, befogadás felszabadítása 4

A Szeretet, befogadás felszabadítása 4 rész, a negyedik téma, negyedik része a saját belső munkádban. Egy vezetett elmélyülésben lehet részed. Ebben a meditációban, a LUX AUREA – Lélekhangoló aranykori átalakulást segítő technikáit sajátíthatjuk el. A berögzült dobozainkat kezdjük el leválasztani, a komfortzónánkból, berögzült hitrendszereink gátjait. Majd az ego, a jelen személyiségünk erőterét (henger szerű, zárt rendszer) választjuk le, és az aranykori személyiségünk ébresztését kérjük, a tobozmirigy és a gerinc aktiválása, az aranykori ősmaggal. A vaskori egó és az aranykori személyiség alakulását segítjük ezzel a technikával. 

Fej fölött és talp alatt egy-egy sűrű korong formájú “sötét köd”. Sűrű rezgéstartománya impulzusokat, egy speciális erőteret hoz létre a lény körül, mint egy henger. Hátul, a gerinc mögött egy tartó “oszlop”, amiben intenzívebb rezgés uralkodik. Ezt gondolom annak az erőtérnek, ami az egó rendszerét működteti, a fizikai túlélés és a tanult minták alapján. Ki látunk ebből a hengerből, van elképzelésünk, milyen lehet az erőtere nélküli létezés, de kilépni keveseknek adatik meg.

Ennek az erőtérnek a lefejtése, általában a páciens tudatával, az ő erejével és “aktív” közreműködésével lehetséges. (Eddig ezt tapasztaltam.)

Viszont a magasabb szintű, aranykori személyiség élesztése már olyan magas szinten történik, amire csekély a rálátásom. Mint egy megtermékenyítés. Az aranykori rezgésből, az aranykori térből (ha jó érzékelem…) érkező szikra, a tobozmirigy életre keltésével, sejtről sejtre haladva halad beindítja a “rendszert”. Amikor elég erőt gyűjtött, akkor a gerincen, spirálisan halad le, az új életet tartalmazó energia, mint a kígyó csavarodna a gerincoszlop köré. Majd a farokcsontot átjárva, éleszti az ott szunnyadó aranykori személyiségünk programjait, rendszereit, és indul vissza, a gerinc vonalában, mint a kundalini energia és a tobozmirigyig halad.

Ezt olyannak érzékelem, mint egy önmagát működtető és fokozatos átalakulást segítő “generátor”. Egy szikra életet lehelt belé, és képes az éledésre, a finom átalakulást sejtről, sejtre, csontról, csontra, DNS-ről, DNS-re végig vinni. Lassan, de határozottan. Az átalakulás nem könnyű! Főleg az egónak nem…

Azt gondolom, ebben a rendszerben sok olyan tényező van, amire nem látok rá és fel sem tudok fogni. Sok-sok titok és sok-sok pozitív változás vár ránk.

Számomra ez a megértés született, hogy így áll össze, az aranykori lényünk.

Megírjuk a TE mesédet, a Szeretet, befogadás felszabadítása céljából. A te lelkednek és szellemednek a meséjét.

A megvásárolt meditációk, fizetés és adminisztrátori engedélyezés után válnak elérhetővé, 1 éven keresztül.

Meghallgathatók: https://gazdamonika.hu/fiokom/members-area/
A Fiókom/ Meditációim (Membership) menü pont alatt.

Amennyiben ön kifizette és 36 órán túl sem éri el a hanganyagot, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, vagy a kapcsolat oldalon.

További információk

4. SZÍV CSAKRA MINŐSÉGE

Érdekelhetnek még…