Szeretet, befogadás felszabadítása 4 az 1-ben

19050 Ft

Az Szeretet, befogadás felszabadítása 4 az 1-ben, a negyedik téma, mind a négy meditációját tartalmazza. Kedvező áron van lehetőség megvásárolni, egy csomagban. A 4 vezetett elmélyülés, leginkább a szív csakra energiáira összpontosít.  Mélyebben tisztulsz. Több oldalról megközelített tisztítások a mélységbe hatolva, közelítik meg a problémát. Nem csak az érzelem testtel, nem csak a gyerekkori energia blokkokkal, és nem csak a csakrákat érintő elakadásokkal, de a karmikus terhekkel is foglalkozunk, a témát érintően.

Az utolsó – 4. – rész,  a LUX AUREA aranykori átalakulásaival engedjük el a vaskori rendszereket és segítjük, hogy alkalmasak legyünk a finomabb rezgések befogadására. A berögzült dobozainkat, a komfortzónánkat, berögzült hitrendszereink gátjait kezdjük el leválasztani. Majd az ego, a jelen személyiségünk erőterét (henger szerű, zárt rendszer) választjuk le, és az aranykori személyiségünk ébresztését kérjük, a tobozmirigy és a gerinc aktiválása, az aranykori ősmaggal. 

A megvásárolt meditációk, fizetés és adminisztrátori engedélyezés után válnak elérhetővé, 1 éven keresztül.

Meghallgathatók: https://gazdamonika.hu/fiokom/members-area/
A Fiókom/ Meditációim (Membership) menü pont alatt.

Leírás

Az Szeretet, befogadás felszabadítása 4 az 1-ben, a negyedik téma, mind a négy meditációját tartalmazza. Kedvező áron van lehetőség megvásárolni, egy csomagban. A 4 vezetett elmélyülés, mely leginkább a szív csakra energiáira összpontosít.  Mélyebben tisztulsz. Több oldalról megközelített tisztítások a mélységbe hatolva, közelítik meg a problémát. Nem csak az érzelem testtel, nem csak a gyerekkori energia blokkokkal, és nem csak a csakrákat érintő elakadásokkal, de a karmikus terhekkel is foglalkozunk, a témát érintően.

Az utolsó – 4. – rész,  a LUX AUREA aranykori átalakulásaival engedjük el a vaskori rendszereket és segítjük, hogy alkalmasak legyünk a finomabb rezgések befogadására. A berögzült dobozainkat, a komfortzónánkat, berögzült hitrendszereink gátjait kezdjük el leválasztani. Majd az ego, a jelen személyiségünk erőterét (henger szerű, zárt rendszer) választjuk le, és az aranykori személyiségünk ébresztését kérjük, a tobozmirigy és a gerinc aktiválása, az aranykori ősmaggal. A vaskori egó és az aranykori személyiség alakulását segítjük ezzel a technikával. 

MENNYIRE SZERETEM MAGAM?

Lehet úgy érzed, hogy nem kapsz eleget? Lehet, hogy nem úgy, ahogy TE szeretnéd? Lehet, hogy befogadni nem tudod? Számos elakadás lehet ezen a területen.

DE! Feltetted már magadnak azt a kérdést, hogy MENNYIRE SZERETEM MAGAM? Szerinted miért vagy ebben gátolva? Lehet, hogy generációs minták állnak a háttérben, a túlélésért folytatott küzdelemben az őseid elfelejtették, hogy érzelmek is vannak? Vagy nem szabad a mély érzéseknek teret adni, mert annál jobban fog fájni?

Hányszor éltek vissza a jószívűségeddel? Lehet úgy érzed, hogy nem érdemled meg? Lehet, hogy fallal zártad körbe? Lehet, hogy szögesdróttal? Előző életeidben vajon hányszor szúrtak szíven? És szerinted, te hányszor szúrtál szíven mást? Hányszor harcoltál és öltél szívtelenül?

Többször volt káosz az életedben, felborult minden és lehetetlen volt újjá építeni? Kevés a szabadság az életedben, esetleg kalitkában érzed magad? A vezetett elmélyülésben, ezekre az elakadásokra fókuszálunk, hogy a lélek, vagy szellem, tudat, vagy ki minek hívja… felszabaduljon és rátaláljon arra, amitől igazán kiteljesedik.

Szeretet, befogadás felszabadítása is 4 alkalomból áll, a mélységekbe haladunk és más területeken dolgozunk.

Megírjuk a TE mesédet, a Szeretet, befogadás felszabadítása céljából. A te lelkednek és szellemednek a meséjét.

A megvásárolt meditációk, fizetés és adminisztrátori engedélyezés után válnak elérhetővé, 1 éven keresztül.

Meghallgathatók: https://gazdamonika.hu/fiokom/members-area/
A Fiókom/ Meditációim (Membership) menü pont alatt.

Amennyiben ön kifizette és 36 órán túl sem éri el a hanganyagot, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, vagy a kapcsolat oldalon.

További információk

4. SZÍV CSAKRA MINŐSÉGE

Érdekelhetnek még…