Önbecsülés, önértékelés felszabadítása 4 az 1-ben

19050 Ft

Az Önbecsülés, önértékelés felszabadítása 4 in 1, az első téma, mind a négy meditációját tartalmazza. Kedvező áron van lehetőség megvásárolni, egy csomagban. A 4 vezetett elmélyülés, mely leginkább a gyökér csakra energiáira összpontosít.  Mélyebben tisztulsz. Több oldalról megközelített tisztítások a mélységbe hatolva, közelítik meg a problémát. Nem csak az érzelem testtel, nem csak a gyerekkori energia blokkokkal, és nem csak a csakrákat érintő elakadásokkal, de a karmikus terhekkel is foglalkozunk, a témát érintően. Az utolsó – 4. – rész,  a LUX AUREA aranykori átalakulásaival engedjük el a vaskori rendszereket és segítjük, hogy alkalmasak legyünk a finomabb rezgések befogadására. A segítőink felé nyitjuk meg magunkat, és a vaskor bilincseit, abroncsait oldjuk. 

A megvásárolt meditációk, fizetés és adminisztrátori engedélyezés után válnak elérhetővé, 1 éven keresztül.

Meghallgathatók: https://gazdamonika.hu/fiokom/members-area/
A Fiókom/ Meditációim (Membership) menü pont alatt.

 

Leírás

Az Önbecsülés, önértékelés felszabadítása 4 az 1-ben, az első téma, mind a négy meditációját tartalmazza. Kedvező áron van lehetőség megvásárolni, egy csomagban. A 4 vezetett elmélyülés, mely leginkább a gyökér csakra energiáira összpontosít.  Mélyebben tisztulsz. Több oldalról megközelített tisztítások a mélységbe hatolva, közelítik meg a problémát. Nem csak az érzelem testtel, nem csak a gyerekkori energia blokkokkal, és nem csak a csakrákat érintő elakadásokkal, de a karmikus terhekkel is foglalkozunk, a témát érintően. Az első meditációban a kötéseket, a mentáltest struktúráját tisztítjuk. Felszabadítjuk, a múlt negatív hitrendszereink energiáját, az érzelemtest elakadásait. Ebben az életben, a gyerekkori lelki blokkokat, a beakadt családi vagy generációs mintákat. Második meditációban a csakrákat tisztítjuk. Mind a 7 csakrában lévő érzelmi és program szintű blokkot felkutatjuk és oldjuk. Harmadik részben, a karmikus mintákkal foglalkozunk. Azokkal a beakadt mintázatokkal, amikről azt hisszük,hogy van még vele feladat, pedig elengedhető lenne.
Az utolsó – 4. – rész,  a LUX AUREA aranykori átalakulásaival engedjük el a vaskori rendszereket és segítjük, hogy alkalmasak legyünk a finomabb rezgések befogadására. A segítőink felé nyitjuk meg magunkat, és a vaskor bilincseit, abroncsait oldjuk. 

A legfontosabb fejlődésünk előrelendítője, illetve gátja lehet az önértékelés. Gondolnád, hogy mennyi gyerekkori csalódás, lelki sérülés, neveltetésből fakadó erő befolyásolhatja az önbecsülésünket? A szocializációs minták, az elvárásoknak való megfelelés, a szeretetért és elismerésért folytatott küzdelmek, mind gátolhatják ezt a területet. Az önbizalom, az ősbizalom, és a „Vagyok aki vagyok!” megnyilvánulásának gátjai és lehetőségei itt raktározódnak.

gyökércsakra energiája adja a tartást, a stabilitást, a hitet, akár önmagunk hitéről legyen is szó, akár magasabb rendszerről. Itt rögzül a testbe a lélek, itt tud megnyilvánulni. Pont így, pont ebben a formában. A legfontosabb központ és a legfontosabb energiák központja a testben való alaplétezéshez.

Előző életeidben, hányszor voltál megalázva, szolga sorba kényszerítve, vagy akár ártatlan áldozatként feláldozva? Ebben  segítjük ezeknek a blokkoknak az oldását, gyógyulását és új töltésekkel, új fénykódokkal való hangolását.

Segítőink, mint az angyali energiák, az őrangyalok, segítik, támogatják a lényünket. Erővel, energiával, védelemmel. De CSAK akkor, tudjuk ezt igazán használni, ha alkalmasak vagyunk rá. Ezért, fontos, hogy megnyissuk magunkat az áramlásuknak, energiáiknak. A felső mesterek, bölcsességgel, rálátással tudnak támogatást nyújtani. Az életeseményeinben, a feladatainkban, a kihívásainkban tudunk tisztább, bölcsebb rálátást nyerni a segítségükkel. DE! Nyissuk meg magunkat feléjük is. Ezt segítjük ebben a vezetett elmélyülésben.
-A vaskor abroncsai, azaz Hadifoglyok a matériában
Az univerzális lényünk, a tudatunk (szerintem, vagy legalábbis sokunknak), létezett a másik korszak váltás idején. Amikor az aranykorból a vaskorba hajlott a történetünk. A lélek és a szellem szintjén olyan matériába rögzítő vas abroncsokat, bilincseket mutattak, melyek a magasabb rezgésszintű lényünket korlátozzák ebbe a világba. Legfontosabb helyek, a derék vagy a csípő körül, ami egy vastag, széles övként jelenik meg, vasból (Természetesen, saját szimbólumrendszerrel érzékelve.). 4 irányban, rögzítve, nem lánccal, mert az valamennyi mozgásteret enged, hanem vas rudakkal. De érzékeltem már “koronaként”, a fej körül, a mellkas körül, ami a lélek igazi mély lélekzését gátolta, kezeken, lábakon, valamint a csakra sort átszúró vas rúdként ellehetetlenítve azok “igazi” működését. Csak addig, amíg a vasrúd rezgéstartománya engedi…

El sem tudjuk képzelni, hogy mi mindenre lennénk képesek… El sem tudjuk most még képzelni, hogy milyen módon létezhetnénk…. A vasbilincsek gátolják az egész rendszert…

DE! Életünk itt egy elágazáshoz érkezett. Szabad akarattal dönthetünk, hogy maradunk a vaskori rezgéstartományban, vagy kívánunk beleállni a vállalt aranykori feladatunkba. Határozott döntés eredményeképpen “felsőbb rendszerek” új rendszereket, programokat, energiákat (nincs pontos rálátásom, mert sokkal magasabb, mint amit felfogni képes vagyok) áramoltatnak, mellyel az új út támogatása és rendszere vezetetté alakul.

Ebben a vezetett elmélyülésben, ne a közismert kiüresedő meditációt várd. Aktív tudati munka, az oldások, tisztítások beindítására, valamint a töltés és a rezgésszint emelésére.

Megírjuk a TE mesédet, a Önbecsülés, önértékelés felszabadítása céljából. A te lelkednek és szellemednek a meséjét.

A megvásárolt meditációk, fizetés és adminisztrátori engedélyezés után válnak elérhetővé, 1 éven keresztül.

Meghallgathatók: https://gazdamonika.hu/fiokom/members-area/
A Fiókom/ Meditációim (Membership) menü pont alatt.

Amennyiben ön kifizette és 36 órán túl sem éri el a hanganyagot, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, vagy a kapcsolat oldalon.

További információk

1. GYÖKÉR CSAKRA MINŐSÉGE

Érdekelhetnek még…