Önbecsülés, önértékelés felszabadítása 2. rész

4000 Ft

Tisztelt Vásárló!

A haganyag megvásárlását és fizetést követően, minden megvásárolt videó a “Fiókom” menüpont alatt lesz elérhető és meghallgatható.

Leírás

Önbecsülés, önértékelés felszabadítása 2. rész

A LUX AUREA meditációi, nem a kiüresedésre törekednek, hanem belső ösvényen segítik, a tudati belső munkát és segítik az oldások, majd a töltés létrejöttét. Tiszta csatornában, égi támogatással.
Ebben a vezetett elmélyülésben leginkább a gyökér csakrás energiákkal dolgozunk.

A legfonosabb fejlődésünk előrelendítője, illetve gátja lehet az önértékelés. Gondolnád, hogy mennyi gyerekkori csalódás, lelki sérülés, neveltetésből fakadó erő befolyásolhatja az önbecsülésünket? A szocializációs minták, az elvárásoknak való megfelelés, a szeretetért és elismerésért folytatott küzdelmek, mind gátolhatják ezt a területet.

Minden témát, 4 alkalommal dolgozunk fel, hogy több területen tudjunk oldani, a mélyebb tisztulásokért.

Második alkalommal a csakrákat tisztítjuk és oldjuk azoktól a blokkoktól, melyek az önértékelést csökkentik.  Lehetnek blokkáttátek, melyek kihatnak több energia központra is. Mind a 7 csakrában lévő érzelmi és program szintű blokkot felkutatjuk és oldjuk.
gyökércsakra energiája adja a tartást, a stabilitást, a hitet, akár önmagunk hitéről legyen is szó, akár magasabb rendszerről. Itt rögzül a testbe a lélek, itt tud megnyílvánulni. Pont így, pont ebben a formában. A legfonotsabb központ és a legfontosabb energiák központja a testben való alap létezéshez.

Érdekelhetnek még…