Önbecsülés, önértékelés felszabadítása 3

5100 Ft

Önbecsülés, önértékelés felszabadítása 3, az első téma harmadik része, a saját belső munkádban. Egy vezetett elmélyülés, mely leginkább a gyökér csakra energiáira összpontosít. Harmadik részben, a karmikus mintákat  oldjuk. Az előző életekből származó, beakadt mintázatokat, amiről azt hisszük,hogy van még vele feladat, pedig elengedhető lenne. 

A megvásárolt meditációk, fizetés és adminisztrátori engedélyezés után válnak elérhetővé, 1 éven keresztül.

Meghallgathatók: https://gazdamonika.hu/fiokom/members-area/
A Fiókom/ Meditációim (Membership) menü pont alatt.

 

Leírás

Az  Önbecsülés, önértékelés felszabadítása 3, az első téma, harmadik része, a saját belső munkádban. Egy vezetett elmélyülés, mely leginkább a gyökér csakra energiáira összpontosít. Harmadik részben, a karmikus mintákat  oldjuk. Az előző életekből származó, beakadt mintázatokat, amiről azt hisszük,hogy van még vele feladat, pedig elengedhető lenne. 

A legfontosabb fejlődésünk előrelendítője, illetve gátja lehet az önértékelés. Gondolnád, hogy mennyi gyerekkori csalódás, lelki sérülés, neveltetésből fakadó erő befolyásolhatja az önbecsülésünket? A szocializációs minták, az elvárásoknak való megfelelés, a szeretetért és elismerésért folytatott küzdelmek, mind gátolhatják ezt a területet. Az önbizalom, az ősbizalom, és a „Vagyok aki vagyok!” megnyilvánulásának gátjai és lehetőségei itt raktározódnak.

gyökércsakra energiája adja a tartást, a stabilitást, a hitet, akár önmagunk hitéről legyen is szó, akár magasabb rendszerről. Itt rögzül a testbe a lélek, itt tud megnyilvánulni. Pont így, pont ebben a formában. A legfontosabb központ és a legfontosabb energiák központja a testben való alaplétezéshez.

Előző életeidben, hányszor voltál megalázva, szolga sorba kényszerítve, vagy akár ártatlan áldozatként feláldozva? Ebben  segítjük ezeknek a blokkoknak az oldását, gyógyulását és új töltésekkel, új fénykódokkal való hangolását.

Ebben a vezetett elmélyülésben, ne a közismert kiüresedő meditációt várd. Aktív tudati munka, az oldások, tisztítások beindítására, valamint a töltés és a rezgésszint emelésére.

Megírjuk a TE mesédet, a Önbecsülés, önértékelés felszabadítása céljából. A te lelkednek és szellemednek a meséjét.

A megvásárolt meditációk, fizetés és adminisztrátori engedélyezés után válnak elérhetővé, 1 éven keresztül.

Meghallgathatók: https://gazdamonika.hu/fiokom/members-area/
A Fiókom/ Meditációim (Membership) menü pont alatt.

Amennyiben ön kifizette és 36 órán túl sem éri el a hanganyagot, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, vagy a kapcsolat oldalon.

További információk

1. GYÖKÉR CSAKRA MINŐSÉGE

Érdekelhetnek még…