Önbecsülés, önértékelés felszabadítása 3. rész

4000 Ft

Tisztelt Vásárló!

A haganyag megvásárlását és fizetést követően, minden megvásárolt videó a “Fiókom” menüpont alatt lesz elérhető és meghallgatható.

Leírás

Önbecsülés, önértékelés felszabadítása 3, rész

A LUX AUREA meditációi, nem a kiüresedésre törekednek, hanem belső ösvényen segítik, a tudati belső munkát és segítik az oldások, majd a töltés létrejöttét. Tiszta csatornában, égi támogatással.
Ebben a vezetett elmélyülésben leginkább a gyökér csakrás energiákkal dolgozunk.

A legfonosabb fejlődésünk előrelendítője, illetve gátja lehet az önértékelés. Gondolnád, hogy mennyi gyerekkori csalódás, lelki sérülés, neveltetésből fakadó erő befolyásolhatja az önbecsülésünket? A szocializációs minták, az elvárásoknak való megfelelés, a szeretetért és elismerésért folytatott küzdelmek, mind gátolhatják ezt a területet.

Minden témát, 4 alkalommal dolgozunk fel, hogy több területen tudjunk oldani, a mélyebb tisztulásokért.

Harmadik részben, a karmikus mintákat. odjuk, amik az önbecsülésedet gátolják. Azokat a beakadt mintázatokat, amiről azt hisszük, hogy van még vele feladat, pedig elengedhető lenne. Rengeteg olyan életed lehetett, amikben megalázott, bántalmazott és szolgaságra ítéltetett mintákat ismételt a lelked. Itt az ideje, hogy ennek a csírája is kioldódjon és gyógyító égi fény árassza el.  
gyökércsakra energiája adja a tartást, a stabilitást, a hitet, akár önmagunk hitéről legyen is szó, akár magasabb rendszerről. Itt rögzül a testbe a lélek, itt tud megnyílvánulni. Pont így, pont ebben a formában. A legfonotsabb központ és a legfontosabb energiák központja a testben való alap létezéshez.

Érdekelhetnek még…