Bátorság, életerő felszabadítása 4 az 1-ben

19050 Ft

Bátorság, életerő felszabadítása 4 az 1-ben, a harmadik téma, mind a négy meditációját tartalmazza. Kedvező áron van lehetőség megvásárolni, egy csomagban. A 4 vezetett elmélyülés, mely leginkább a napfonat csakra energiáira összpontosít. Mélyebben tisztulsz. Több oldalról megközelített tisztítások a mélységbe hatolva, közelítik meg a problémát. Nem csak az érzelem testtel, nem csak a gyerekkori energia blokkokkal, és nem csak a csakrákat érintő elakadásokkal, de a karmikus terhekkel is foglalkozunk, a témát érintően.

Az utolsó – 4. – rész,  a LUX AUREA aranykori átalakulásaival engedjük el a vaskori rendszereket és segítjük, hogy alkalmasak legyünk a finomabb rezgések befogadására. karmikus mintákat  oldjuk, oly módon, hogy visszavisszük figyelmünket, a karmikus folyamatokat megelőző állapotba, a testet öltés előtti, a TISZTA állapotba.

A megvásárolt meditációk, fizetés és adminisztrátori engedélyezés után válik elérhetővé, 1 éven keresztül.

Elérhetőek és meghallgathatók: https://gazdamonika.hu/fiokom/members-area/
A Fiókom/ Meditációim (Membership) menü pont alatt.

Leírás

Bátorság, életerő felszabadítása 4 az 1-ben, a harmadik téma, mind a négy meditációját tartalmazza. Kedvező áron van lehetőség megvásárolni, egy csomagban. A 4 vezetett elmélyülés, mely leginkább a napfonat csakra energiáira összpontosít. Mélyebben tisztulsz. Több oldalról megközelített tisztítások a mélységbe hatolva, közelítik meg a problémát. Nem csak az érzelem testtel, nem csak a gyerekkori energia blokkokkal, és nem csak a csakrákat érintő elakadásokkal, de a karmikus terhekkel is foglalkozunk, a témát érintően. Az első meditációban a kötéseket, a mentáltest struktúráját tisztítjuk. Felszabadítjuk, a múlt negatív hitrendszereink energiáját, az érzelemtest elakadásait. Ebben az életben, a gyerekkori lelki blokkokat, a beakadt családi vagy generációs mintákat. Második meditációban a csakrákat tisztítjuk. Mind a 7 csakrában lévő érzelmi és program szintű blokkot felkutatjuk és oldjuk. Harmadik részben, a karmikus mintákkal foglalkozunk. Azokkal a beakadt mintázatokkal, amikről azt hisszük,hogy van még vele feladat, pedig elengedhető lenne.

A negyedik meditációban, a LUX AUREA technikáit sajátíthatjuk el. A karmikus mintákat  oldjuk, oly módon, hogy visszavisszük figyelmünket, a karmikus folyamatokat megelőző állapotba, a testet öltés előtti, a TISZTA állapotba. Majd a meditáció másik részében, az emlékezést segítjük és feltöltjük rendszerünket, feltöltjük a “karma bankunkat” az előző életekből származó, pozitív és tápláló energiákkal. Hogy ne a kudarc mély szakadéka legyen a hátunk mögött, hanem a sok-sok jó érzés, jó cselekedet, pozitív energiák töltsék fel a karmikus mélységeinket.

Belső tűz

Gyakran kevésnek érezhetjük a belső tüzet, gyakran hiányzik egy beindító szikra. Az is előfordulhat, hogy félünk és az energiánkat ebbe fektetjük. Te is féltél gyerekkorodban? Vajon miket raktároz ezekből az élményekből a lelked mélye?

Gondoltad volna, hogy sokszor lehet oka az erőtlenségnek az, hogy direkt visszafogjuk magunkat. Ott tudattalanul… Miért? Lehet gyerekkori minta, neveltetés, lehet az, hogy túl erős vagyok és nem akarok ártani…  De hányszor foghattuk vissza magunkat a túlélés érdekében, akár előző életeinkben. Hányszor engedtük el az életerőt, és akartuk a halált a szenvedések helyett. Hányszor áldoztuk fel magunkat és tápláltunk másokat a saját energiánkkal? Nem tudhatjuk pontosan. De oldhatjuk és elengedhetjük ezeket a blokkokat.

Ne a közismert kiüresedő meditációt várd. Itt felelősséget vállalva, aktív tudati munkába kezdünk. Oldások, tisztítások beindítása, valamint a töltés és a rezgésszint emelés várható.

Megírjuk a TE mesédet, a Bátorság, életerő felszabadítása céljából. A te lelkednek és szellemednek a meséjét.

A megvásárolt meditációk, fizetés és adminisztrátori engedélyezés után válik elérhetővé, 1 éven keresztül.

Elérhetőek és meghallgathatók: https://gazdamonika.hu/fiokom/members-area/
A Fiókom/ Meditációim (Membership) menü pont alatt.

Amennyiben ön kifizette és 36 órán túl sem éri el a hanganyagot, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, vagy a kapcsolat oldalon.

További információk

3. NAPFONAT CSAKRA MINŐSÉGE

Érdekelhetnek még…