Életút, életfeladat felszabadítása 4 az 1-ben

19050 Ft

Az Életút, életfeladat felszabadítása  4 az 1-ben, a második téma, mind a négy meditációját tartalmazza. Kedvező áron van lehetőség megvásárolni, egy csomagban. A 4 vezetett elmélyülés, mely leginkább a szakrális csakra energiáira összpontosít.  Mélyebben tisztulsz. Több oldalról megközelített tisztítások a mélységbe hatolva, közelítik meg a problémát. Nem csak az érzelem testtel, nem csak a gyerekkori energia blokkokkal, és nem csak a csakrákat érintő elakadásokkal, de a karmikus terhekkel is foglalkozunk, a témát érintően. Az utolsó – 4. – rész,  a LUX AUREA aranykori átalakulásaival engedjük el a vaskori rendszereket és segítjük, hogy alkalmasak legyünk a finomabb rezgések befogadására. Leválasztjuk a vaskori tápláló „köldökzsinórunkat” és az Isteni Énhez kapcsolódunk.

A megvásárolt meditációk, fizetés és adminisztrátori engedélyezés után válnak elérhetővé, 1 éven keresztül.

Meghallgathatók: https://gazdamonika.hu/fiokom/members-area/
A Fiókom/ Meditációim (Membership) menü pont alatt.

 

Leírás

Az Életút, életfeladat felszabadítása  4 az 1-ben, a második téma, mind a négy meditációját tartalmazza. Kedvező áron van lehetőség megvásárolni, egy csomagban. A 4 vezetett elmélyülés, mely leginkább a szakrális csakra energiáira összpontosít.  Mélyebben tisztulsz. Több oldalról megközelített tisztítások a mélységbe hatolva, közelítik meg a problémát. Nem csak az érzelem testtel, nem csak a gyerekkori energia blokkokkal, és nem csak a csakrákat érintő elakadásokkal, de a karmikus terhekkel is foglalkozunk, a témát érintően.

Az első meditációban a kötéseket, a mentáltest struktúráját tisztítjuk. Felszabadítjuk, a múlt negatív hitrendszereink energiáját, az érzelemtest elakadásait. Ebben az életben, a gyerekkori lelki blokkokat, a beakadt családi vagy generációs mintákat.

Második meditációban a csakrákat tisztítjuk. Mind a 7 csakrában lévő érzelmi és program szintű blokkot felkutatjuk és oldjuk.

Harmadik részben, a karmikus mintákkal foglalkozunk. Azokkal a beakadt mintázatokkal, amikről azt hisszük,hogy van még vele feladat, pedig elengedhető lenne.

Az utolsó – 4. – rész,  a LUX AUREA aranykori átalakulásaival engedjük el a vaskori rendszereket és segítjük, hogy alkalmasak legyünk a finomabb rezgések befogadására. Leválasztjuk a vaskori tápláló „köldökzsinórunkat” és az Isteni Énhez kapcsolódunk. Kiépítjük mindhárom testünkhöz való tápláló kapcsolódást. A vaskori, materiális rendszer táplál, addig, amíg alkalmasak nem vagyunk egy másik, magasabb rezgésű térben való létezésre. Ki tudná legjobban, hogy milyen energiára, milyen táplálásra van szükségünk? Úgy gondolom, hogy az Isteni Énünk. Az átalakulás időszakában ez a kapcsolat segít, ha ebben a meditációban elvégzett gyakorlattal ezt kiépítjük, majd időszakonként a figyelmünket rá fordítva, fenntartjuk az áramlást.

De igazából, TE hogyan képzeled el az Isteni Éned? Sok iskola, tanítás mást és mást vall. Az én megértésem így született meg, hogy amikor a Teremtő saját hasonlatosságára teremtette az embert, akkor nyilván nem a testre kell gondolnunk, hiszen a Teremtőnek ilyen nincs. Egy hatalmas energia, ami mindenben és mindenhol jelen van. De ha ezt nehéz elképzelni, akkor figyelmünket fölfelé szoktuk fordítani.

Tehát, amit az Isten, a saját hasonlatosságára teremtett, az ott is van „mellette”, „ott ül a jobbján”. Vagyis, olyan mint az Ő energiája, vagyis valahol egy vele, de mégis kicsit más, mert már egy kiáradás. Azt érzem, hogy ez a kiáradás maga az Isteni Énünk. Egy kis szikrája, egy kiáradása az Isteni fénymagunk, a tudatunk, a Teremtő fénye bennünk, a lényünk középpontjában. (A napfonat csakra és a szív csakra között.)

A Teremtő „jobbján helyetfoglaló” Isteni Énünkhöz építjük ki a tápláló kötésünket ebben a meditációban.

Nem csak szexualitás…

A szakrális csakra rendszerébe, nem csupán a szexualitás sorolható, hanem a kapcsolatok, a vágyak, de a célok is. Nagyon a fizikai oldalról történő megközelítés, hogy csupán a szexualitás, mint testi vágy, mint nemiség és annak megélése van a második csakra energia rendszerében. Egy kicsit túllépve a fizikai gondolkodás határát, ide helyezzük (minden típusú) vágyat, a kapcsolatainkat, a célokat, de emellett az életutat is.

Amikor, a fogantatásod előtt látod és tudod az életed tervét, minden olyan egyértelmű, olyan egyszerű és természetes. Meg van az út, az energia, csak haladni kell rajta.

DE! Elérkezik az a pillanat, amikor ez az út már nem olyan kristálytiszta, amikor beleszól a környezet, a neveltetés, a meg nem értettség, a félelmek, a bizonytalanság és gyorsan céltalanná válhatunk. Na, de nem a fizikai síkra gondolok…. Arra a mélyebbre, aki a testet öltés előtt vagy. Akinek az erejét és céljait a matéria homokja betakarja, elfedi a fontosnak tűnő dolgaival, a rendszerével.

Életutunkkal dolgozunk, hogy a lélek, felszabaduljon és rátaláljon arra, amit annak idején pontosan tudott, pontosan látott, ami olyan egyértelmű volt akkor.

A szakrális csakra rendszerébe sorolható a célok, vágyak, kapcsolatok. Ezért érintjük a kapcsolatainkat is. Nem csak az emberekkel, az égiekkel, de saját magunk mélységével is. Ebben a vezetett elmélyülésben, ne a közismert kiüresedő meditációt várd. Aktív tudati munka, az oldások, tisztítások beindítására, valamint a töltés és a rezgésszint emelésére készülj.

Megírjuk a TE mesédet, a Életút, életfeladat felszabadítása céljából. A te lelkednek és szellemednek a meséjét.

A megvásárolt meditációk, fizetés és adminisztrátori engedélyezés után válnak elérhetővé, 1 éven keresztül.

Meghallgathatók: https://gazdamonika.hu/fiokom/members-area/
A Fiókom/ Meditációim (Membership) menü pont alatt.

Amennyiben ön kifizette és 36 órán túl sem éri el a hanganyagot, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, vagy a kapcsolat oldalon.

További információk

2. SZAKRÁLIS CSAKRA MINŐSÉGE

Érdekelhetnek még…