Életút, életfeladat felszabadítása 1. rész

4000 Ft

Tisztelt Vásárló!

A haganyag megvásárlását és fizetést követően, minden megvásárolt videó, a “Fiókom” menüpont alatt lesz elérhető és meghallgatható.

Leírás

Életút, életfeladat felszabadítása 1. rész

Életút, életfeladat felszabadítása 1. rész, a LUX AUREA második témája a belső fejlődésben, mely leginkább a szakrális csakra energiáira összponosít.

A LUX AUREA meditációi, nem a kiüresedésre törekednek, hanem belső ösvényen segítik, a tudati belső munkát és segítik az oldások, majd a töltés létrejöttét. Tiszta csatornában, égi támogatással.
Minden témát, 4 alkalommal dolgozunk fel, hogy több területen tudjunk oldani, a mélyebb tisztulásokért.
Az első részben a kötéseket, a mentáltest struktúráját tisztítjuk. Felszabadítjuk, a múlt negatív hitrendszereinek energiáját, az érzelemtest elakadásait. Ebben az életben, a az elvárásoknak való megfelelés, a szeretetért és elismerésért folytatott küzdelmek, mind gátolhatják ezt a területet. De a generációs minták és negatív hitrendszerek is gátolhatják az Életutadat. 
A szakrális csakra rendszerébe, nem csupán a szexualitás sorolható, hanem a célok, vágyak, kapcsolatok. Nagyon a fizikai oldalról történő megközelítés, hogy csupán a szexualitás, mint testi vágy, mint nemiség és annak megélése van a második csakra energia rendszerében. Egy kicsit túllépve a fizikai gondolkodás határát, ide helyezzük a vágyakat, a célokat, az életutat, de emellett a kapcsolataintak ti. Ezért érintjük, nem csak az emberekkel, az égiekkel, de saját magunk mélységével a kapcsolatainkat is.

 

Érdekelhetnek még…