Életút, életfeladat felszabadítása 2. rész

4000 Ft

Tisztelt Vásárló!

A haganyag megvásárlását és fizetést követően, minden megvásárolt videó a “Fiókom” menüpont alatt lesz elérhető és meghallgatható.

Leírás

Életút, életfeladat felszabadítása 2. rész

Életút, életfeladat felszabadítása 2. rész, a LUX AUREA második témája a belső fejlődésben, mely leginkább a szakrális csakra energiáira összponosít.

A LUX AUREA meditációi, nem a kiüresedésre törekednek, hanem belső ösvényen segítik, a tudati belső munkát és segítik az oldások, majd a töltés létrejöttét. Tiszta csatornában, égi támogatással.
Minden témát, 4 alkalommal dolgozunk fel, hogy több területen tudjunk oldani, a mélyebb tisztulásokért.
Második alkalommal a csakrákat tisztítjuk és oldjuk azoktól a blokkoktól, melyek az életfeladat megtalálását, megélését csökkentik.  Lehetnek blokkáttátek, melyek kihatnak több energia központra is. Mind a 7 csakrában lévő érzelmi és program szintű blokkot felkutatjuk és oldjuk, hogy felszabadítsuk az Életutadat. 
A szakrális csakra rendszerébe, nem csupán a szexualitás sorolható, hanem a célok, vágyak, kapcsolatok. Nagyon a fizikai oldalról történő megközelítés, hogy csupán a szexualitás, mint testi vágy, mint nemiség és annak megélése van a második csakra energia rendszerében. Egy kicsit túllépve a fizikai gondolkodás határát, ide helyezzük a vágyakat, a célokat, az életutat, de emellett a kapcsolataintak ti. Ezért érintjük, nem csak az emberekkel, az égiekkel, de saját magunk mélységével a kapcsolatainkat is.

Érdekelhetnek még…