Életút, életfeladat felszabadítása 3. rész

4000 Ft

Tisztelt Vásárló!

A haganyag megvásárlását és fizetést követően, minden megvásárolt videó a “Fiókom” menüpont alatt lesz elérhető és meghallgatható.

Leírás

Életút, életfeladat felszabadítása 3. rész

Életút, életfeladat felszabadítása 3. rész, a LUX AUREA második témája a belső fejlődésben, mely leginkább a szakrális csakra energiáira összponosít.

A LUX AUREA meditációi, nem a kiüresedésre törekednek, hanem belső ösvényen segítik, a tudati belső munkát és segítik az oldások, majd a töltés létrejöttét. Tiszta csatornában, égi támogatással.
Minden témát, 4 alkalommal dolgozunk fel, hogy több területen tudjunk oldani, a mélyebb tisztulásokért.
Harmadik részben, a karmikus mintákat. odjuk, amik az életutat gátolják. Azokat a beakadt mintázatokat, amiről azt hisszük, hogy van még vele feladat, pedig elengedhető lenne. Rengeteg olyan életed lehetett, amikben nem találtad meg vagy nem tudtad végig vinni feladatod, amit vállaltál. Beakadt, elakadt mintákat ismételt a lelked. Itt az ideje, hogy ennek a csírája is kioldódjon és gyógyító égi fény árassza el, hogy felszabaduljon az Életutad. 
A szakrális csakra rendszerébe, nem csupán a szexualitás sorolható, hanem a célok, vágyak, kapcsolatok. Nagyon a fizikai oldalról történő megközelítés, hogy csupán a szexualitás, mint testi vágy, mint nemiség és annak megélése van a második csakra energia rendszerében. Egy kicsit túllépve a fizikai gondolkodás határát, ide helyezzük a vágyakat, a célokat, az életutat, de emellett a kapcsolataintak ti. Ezért érintjük, nem csak az emberekkel, az égiekkel, de saját magunk mélységével a kapcsolatainkat is.

Érdekelhetnek még…