Keresés

Kezelések és a tanfolyamon szerzett élményeim

 

“Saját tapasztalataim a kezelések és a tanfolyamon szerzett élményeim, amit meg szeretnék osztani. Oldásokra miért is kezdtem járni? Mert nem éreztem teljesnek magamat. Valami hiányzott az életemből. Nem találtam az igazi küldetésem. Amit fel kell vállalnom, hogy az utamra léphessek. Kezelések és tanfolyamok, régóta vonzanak és kíváncsian járok is, hogy a fejlődésemet szolgálja.

Kedves vendégem gondolatai, érzései és fejlődése. Ajánlom szeretettel!

Életemben korszakokat élek meg, mindig változnom, megújulnom és átalakulnom kell, ahhoz hogy a megszerzett tudást tovább adhassam. Sok helyen megfordultam, sokat tanultam és tapasztaltam, de még mindig blokkok fogtak vissza a teljes kiteljesedésemben. A kezelések alatt rengeteg oldásnak köszönhető, hogy megtört a tusba kötöttség a sok sok előző életbeli láncok. Amik leoldásra kerültek.

Kezelés és a tanfolyamon szerzett élményeim szerint, kevés olyan szakemberrel találkoztam életem során, aki a lélek bugyraiba behatolva, mélyebb szinteket látva kezelni tudja a fizikai test kódjait. Most felszabadult a lélek, teljes önmagam vagyok. Ezek után késztetést éreztem, hogy elinduljak a meghirdetett tanfolyamon. Egyben a gyógyítás vágya is motivált, hogy majd másoknak is segítséget nyújtsak. A tanfolyamon tartott meditációs gyakorlatok elindítottak egy átalakulást. A személyes kezelések által leoldott blokkok sokban segítettek a rálátásomat dolgokra. Meglátom az összefüggéseket, amik eddig nem értődtek meg. Minden kezelés után örömtelibbnek érzem magam, és egyre több minden áll össze bennem. Tudatos szintre kerülnek dolgok,és egészében több mindent látok. A meditáció erőteljes megtisztulásának igen erős feltöltődést érhettem el. Utóbbi időkben az angyalok segítségével minden nap szimbolikusan üzennek az égiek. Összességében a tanultak megerősítettek abban, hogy többre vagyunk képesek, hatalmas dolgokat vihetünk végbe, az önmagunk hitét visszakapva.

Köszönöm, hogy itt lehetek és bővíthetem a tudásom!

Mottó: a fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle.

Köszönöm és Áldás!”

HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM indul Veszprémben.
Első előadás INGYENES: 2024.02.17. 13:00.

Aktuális a Facebook oldalon.