Keresés

Köves oldás ásványokkal

A köves oldás, ásványokkal történik, mely technika révén megismerheted, a lelked IGAZI hangját, majd át tudjuk rendezni az életed részleteit, az asztalon megjelenített „játéktéren”.  Az egyéni spirituális lélekhangolás egyik alkotó része.

Köves oldás ásványokkal egy durván szembesítő technika, ami a változásodat segíti.

Ami miatt engem és valamennyi vendégemet elvarázsolta ez a technika az, hogy pontosan be tudod azonosítani, hogy mi mozog a lelked mélyén. Igazából, hogyan is reagálsz, milyen viszonyban vagy életedben szereplő dolgokkal.

Valamint visszaigazolást kaphatsz arra, hogy mennyire jók a megérzéseid és mennyire fontos az, hogy figyelj a belsőd hangjára.

De mégis a legfontosabb ebben a technikában, hogy átrendezheted az életed bizonyos területeit, kialakíthatod az új életszakaszod elemeit, természetesen a lelkedre hangolódva.

Nulladik lépés az, hogy fel kell készülnöd arra, hogy bizonyos dogokba vetett hited meg fog rendülni. Fel kell készülnöd arra, hogy a legjobb szándék és arkangyali vezettetés fog téged átsegíteni a nehézségeken, de még így is lesznek nehéz és kellemetlen felismerések.

Az első lépés pedig a cél meghatározása. Az, amit az oldással el szeretnél érni. Rövid tömör mondat, egyesszám első személyben és jelen időben. Ez sokszor nehezebben megy, mint gondolnánk.

Arkangyali vezettetéssel, megnyitott csatornában, Isteni Énedre való hangolódással kezdjük, majd az előkészületek után kiválasztod azt az ásványt, ami téged fog reprezentálni az oldás során. Van egy szép kerek kis asztalom, ami pedig az életteredet. Betesszük az Én követ a közepére, hiszen az életedben középen állsz.

Ezt követően, különböző energiákkal töltött ásványokat fogok egyesével a kezedbe adni, és megkérlek, hogy minden információt amit látsz, amit érzel, mondj el nekem. Mond el azt is, ha valamilyen érzést vált ki belőled, mond el azt is, ha hasonlítanád valamihez, mond el azt is, ha emléket idéz fel benned.

Az ásványba kódolt rezgések a TE tudatalattiddal kapcsolódva kiváltanak reakciókat.

Nyugodj meg, mindenkiben. Még a legracionálisabb ember is tud ezzel a technikával dolgozni, hiszen látja. Látja a színét, az erezetét, a formáját, tapintja mennyire sima, vagy az esetleges sérülések barázdáit. Minden fontos lehet és informatív.

De a legmélyebb érzéseket és reakciókat is felhozhatja, akár sztorikat, emlékeket, embereket. Csodálatos, egyedi világok tárulnak fel minden egyes oldás során. Például, a betegségben érzed a kiutat egy válságból. Ezt úgy képzeld el, hogy az adott ásványba, a betegség kódjait töltjük. Te nem tudod, hogy mi van benne, csak reagálsz a betegség kódjaira, az elme tudatossága nélkül. Úgy, ahogy a lelked reagál. Ha ezt fogod a kezedben, akkor felcsillanhat a remény, hogy a házassági válságod megoldódik, hogy végre figyelnek rád, hogy végre gondoskodnak rólad, végre szeretnek.

Ez kegyetlen szembesülés lehet, DE a megoldáshoz és a gyógyuláshoz vezet.

Hiszen az a célod, hogy változz, az a célod, hogy javítsd az életkörülményed, akár fizikai, akár lelki síkon. A változás, pedig sokszor fájdalmas lehet, hiszen az addigi rendszerünkön, addigi szemléletünkön, addigi érzéseinken, akár kapcsolódásunkon kell változtatni.

Van egy problémához vezető út, és van egy problémától el vezető út. A kettő nem lehet ugyan az.

A köves oldásnak a folyamatában, végtelen elfogadásban, és gyengéd, támogató közegben lehet részed. Figyelek a megéléseidre, hagyok időt. Így van, hogy 2-3 órán át is eltart egy konzultáció.

Miután felraktuk az összes követ az asztalra, ami a jelen állapotnak és a jelen céljának a legjobban megfelelnek, akkor kezdődik a konkrét oldás.

Szépen sorba, egyesével veszed a kezedbe az ásványokat. Megfogod az elsőt. Elmondom, hogy mit mondtál róla (jegyzeteltem), majd elmondom, hogy mit töltöttem bele. Rövid, meditációs, imaginációs technikával dolgozunk vele tovább. Annak függvényében, hogy mi van benne, a célodhoz milyen viszonyban van, illetve mit váltott ki belőled, betöltjük, kihúzzuk, vagy kiegyenlítjük az aktuális energiákat. Nyilván ez egyénre szabottan.

Végtelen nagy oldódások zajlanak, hiszen amikor ezzel végeztünk, akkor az asztalra, oda teszed le, ahová TE szeretnéd. Ha  például egy függőséget és annak energiáját kihúzzuk, akkor az te ki is teheted az életteredből, azaz nem kell visszatenned az asztalra. Most így hozzuk be az oldás folyamatába a lélek és az elme együttműködését és a fizikai síkon való megnyilvánulását.

Az oldás végére, az ÚJ életed rajzolódik ki előtted, melyet ásványok reprezentálnak és nyilvánítanak meg előtted. Minden visszajelzés, amit kaptam ezzel a technikával kapcsolatban, pozitív és sorsfordító változásokat elindító hatásról számolt be.

Végtelen hálám Thuóczy Róbertnek, akitől ezt a technikát, és az oldást lehetővé tevő alapokat, az arkangyali, az alkímiai és az energetikai rendszereket tanultam.

Ha érdekelnek az ásványok, a tisztításuk és a töltésük, akkor ajánlom figyelmedbe a Nika ásvány-ékszer oldalát.

Gazda Mónika

LUX AUREA – Lélekhangoló