Keresés

Lux Aurea – Tisztulás és Aranykori átalakulás (1. rész) művészetének és lépéseinek magyarázata. Vaskori nehezebb rezgés elengedése, aranykori magasabb rezgésekhez való alkalmazkodás elősegítése. Tiszta forrásból érkező átalakulási folyamat részletes ismertetése. Erre az átalakulást segítő programra készült hanganyag pontosabb értelmezése.

TISZTULÁS ÉS ARANYKORI ÁTALAKULÁS 1. része segíti

(A képre kattintva, Youtube csatornára irányít a rendszer. Ott beszélek a részletekről.)

Ha a változások már annyira gyűrűznek, hogy nem csak túlélni szeretnénk, hanem változni és felvenni önnön mélységünk alap struktúráját, feladatát, az igazi csodáját, akkor léphetünk a magasságok felé a saját mesénkben. Olyan technikákon van a fókuszunk és tisztítjuk önmagunkat, mint speciális kötések, mint karmikus blokkok, mint a vaskori bilincsek, az egó erőterének gyengítése és az aranykori személyiség élesztése, az Isteni Énnel való kapcsolódás, a holografikus kivetülés, vagyis a tudat ébresztése. Sok-sok mélység van ezekben a szavakban.

(A képre kattintva, Youtube csatornára irányít a rendszer. Ott található a meditáció.)

A TISZTULÁS ÉS ARANYKORI ÁTALAKULÁS című meditációkat, és minden elmélyülést, lehetőleg védett térben, akár Mihály arkangyal védelmét kérve végezd. Ne pihenni készülj, hanem aktív tudati munkára.

TISZTULÁS ÉS ARANYKORI ÁTALAKULÁS 1. része segíti a lelki és szellemi erőink összegyűjtését, erősítését. Erre azért van szükség, hogy minden oldalunk, minden részünk megtalálja az energetikáját, az erejét és a SAJÁT „feladatát” tudja végezni. Együtt, egységben.

Lélek és szellem közötti különbség

A lélek és a szellem közötti különbséget, a saját megtapasztalásaim és józan paraszti logikám megértésén át értettem meg ebben a formában. Ha a test, lélek és szellem hármasságán alapulva közelítjük meg a kérdést, akkor fizikai test, mentál test és asztrál test részekből áll a lényünk. A szabad szemmel láthatatlan testeket hívhatjuk összegezve energia testnek is. A szellem és a lélek össze tartozik, elengedhetetlen társai egymásnak, de teljesen más minőséget képviselnek, más módon érdemes figyelni rájuk. A lélekgyógyászat és a szellemgyógyászat is más módon zajlik, de mégis egymásba fonódik, mit lényünk teljessége.

A lélek és a szellem közötti különbség

A tanult és a tapasztalatokon alapuló véleményem szerint, a lélek, az az a részünk, mely tele van fájdalmakkal, félelemmel, kétségekkel, elfogadással, szeretettel, elégedettséggel és mindenféle érzésekkel. Az a részünk, aki a működtetője, a mozgatója lehet a lényünknek. Aki az esszenciát adja. Inkább a jines, a nőies energiákkal rendelkező energetikai rendszerünk. Míg a szellem, inkább a férfias, a jangosabb rész. A teremtő, a létrehozó, a határozott, az irányító. Hívhatjuk tudatnak, a Teremtő fényének.  A lényeg ugyanaz. … Az isteni fény bennünk, az az a rész, amit Isten saját képmására teremtett. Mert, hogy nem a fizikai részünket teremtette saját képmására, hiszen Neki nincs ilyen…., hanem ezt a fényt, ezt az Isteni magot, ezt, ami teremtő erővel rendelkezik. És ez a lény, itt létezik bennünk! Mindannyiunkban!

Találjuk meg! Engedjük, hogy vezetni tudjon! 

Lelki, szellemi erőink megtalálása, összerendezése, igen fontos, hogy az energia testünk is a legmegfelelőbben tudjon működni. A fizikai testet is naponta többször is tápláljuk, eddzük, erősítjük, és nap mint nap tisztogatjuk, mosakszunk. Miért ne tehetnénk ezt meg a lélekkel és a szellemmel is? Ha mindhárom testünk fontos lényünk rendezett működéséhez, akkor tudatosan keressük meg és tisztítsuk, tápláljuk és erősítsük minden részünket.

A bennünk lévő lélek és szellem energetikai rendszere, egymást kiegészítve, tökéletes egységet alkothat. Ez az egység, mint a bennünk élő jin és jang energiák égi körtáncot járnak, miközben az egó meghajlik és képes beidomulni. Ezt az egységet és égi vezetést követni, a pozitív lelki működtetéssel. Így képeződhet le az Isteni akarat a fizikai síkon.

A belső erőnk és energiaforrásaink megtalálása és működtetése, véleményem szerint segíti az önállóságunkat, mint univerzális lénynek.

Technikák

Olyan technikák, mint speciális kötések, mint karmikus blokkok, mint Isteni Énnel való kapcsolódás, mint a vaskori bilincsek, mint a valódi eredet, mint üzenetek. Sok-sok mélység van ezekben a szavakban.

Az általános tisztítások után, felbukkantak olyan képek, érzések melyek egy-egy új technikát takartak. Új, aranykori energiákkal való megvilágítása a kezelésnek, hatalmas magasságokba röpít. Olyannyira, hogy a fizikai agyunkkal, értelmünkkel szinte érthetetlen. A szimbólumokban, a sorok mögötti tartalmakban, a mesében kapunk csak mélységes értelmeket, magyarázatokat.

Nagyon rövid áttekintést és vázlatot írok csupán itt le. Ezekről a megtapasztalásokról, azt gondolom, hogy egy-két könyvnyi terjedelemben is lehetne írni.   

– Tápláló kötések

Placenta és köldökzsinór

A múlt, a fájó emlékek kötése, olyan vetületben mutatta magát, mint egy köldökzsinór. Placenta (méhlepény) szerű energia kapcsolódás tapad az adott testtájra. Mindhárom (test, lélek és szellem) szinten egyaránt kifejti energiáját, elkülöníteni nem lehet. Szépen rásimul, átöleli az adott részt, melynek szimbolikus jelentősége is van. A hajszálerek helyett itt energia kapcsolatok alakulnak ki, melyek áramlása élettel teli és folyamatos. Köldökzsinór szerű, erős kötés vezeti az energiát, mely egy távoli erőbe torkollik. A magzati vérellátástól eltérően, fordítottan működik. Itt a távolból (múlt) érkezik és negatív energiákkal táplálja és tartja az egyént.

Leggyakrabban a múlt emlékeiből fakadó fájdalmak, félelmek, megfelelés, tehetetlenség, stb. áll a háttérben.

– Megszokássá vált körforgás

Karmikus blokkok

Ha test, lélek és szellemből állunk, és hiszünk abban, hogy mindhárom testünk lenyomata a másiknak, hogy megjelennek az energetikai szerveink és lélekből vezérelve fizikai problémákat generálunk, akkor elhihetjük, hogy az ért traumák, blokkok és alakadások egyszerre tudnak megjelenni.

Amikor levesszük ezt a fizikai testet, azaz meghalunk, a lélekben és a szellemben tovább “örökíthetjük” az előző életes “élményeinket”. Gondoljunk, csak bele, hogy hány életünk lehetett… Hányszor haltunk meg? Hányszor haltunk éhen? Hányszor voltunk betegek? Hányszor voltunk csatába? Hányszor voltunk intrika áldozatai? Hányszor akasztottak fel? Hányszor fejeztek le? Hányszor haltunk bele a szülésbe? Hányszor erőszakoltak meg? Hányszor törtek kerékbe? Hányszor köveztek meg? Hányszor… ? Hányszor…?

Elképzelhető, hogy lenyomatok maradhatnak? Elképzelhető, hogy mostani életben nem okoz fizikai panaszt (még), de mégis lelkileg van egy elakadás? Hát… ezekre kaptam olyan képeket és lehetőségeket, hogy eltávolíthatóvá váljanak ezek a terhek. Természetesen, csak azok, amelyekkel már nincs karmikus teendő.

Olyan érzés, mintha a vaskori létezésünk során, ebben a ciklusban történt életek során a legfontosabbak, vagy legdominánsabbak kapnának megvilágítást. Oldásukra pedig erőt és lehetőséget.

Az oldásokat követően, az Égi rend és a Feloldozás fénye ad gyógyító energiát és töltést, hogy az elindított folyamatok végig tudjanak menni. Áldással és Szeretettel!

Írásaimnak, videóimnak, vezetett elmélyüléseimnek, egyéni beszélgetéseimnek, semmilyen emberekkel folytatott kommunikációmnak, nem áll szándékában sem orvosi tanáccsal szolgálni, sem diagnózist felállítani. Nem kívánok semmilyen módon az egyén döntéseibe, szabad akaratába semmilyen befolyást gyakorolni.

Gazda Mónika