Keresés

MIHÁLY ARKANGYAL  

 

Mihály arkangyal Isteni szent védelmező, energiája tüzes, határozott. Közvetíti az erőt, a tüzet, energiát, bátorságot, határozottságot, akaraterőt. Erősebben érzékelhető, a kiáradó minősége miatt, azért gondolják sokan erősebbnek.

Hozzá tartozik a védelem, az erő, a halál és az újjászületés ciklikusságának segítése. Minden arkangyalnak megvan minden képessége, de van ami inkább az ő rezgésével kompatibilis, ami az ő erőssége.

Egyik kezében kard, másikban mérleg  -> a lelket teszi próbára, mielőtt tovább engedi. Mihály a legmagasabb szintű révész, a halál utáni lelkek segítője. Az újjászületések ciklusáért is felelős Mihály és a családja. Asztrális síkon lévő lelkeket terelgeti, segíti.

Az égi seregek vezére, a d.-moni seregek elleni harcban. Nem a harc miatt, hanem a védelem, a megtisztítás miatt veszi fel a kardot. Nem csak védelmező, hanem  pajzs is. A kitartott pajzs ugyanolyan erővel tud védeni,  mint a rá mért ütés súlya. 

Fordulhatunk felé, hívhatjuk, ha félelem uralkodik el rajtunk, ha biztonságos közeget szeretnénk teremteni egy adott szituációhoz, akár egy kezeléshez, akár egy meditációhoz, de az életünk bármelyik eseményéhez.

Fordulhatunk felé, ha határozottságra, erőre vagy bátorságra van szükségünk. Kérjük, hogy erősítse ezt bennünk, hogy segítse, hogy alkalmasak legyünk az előttünk álló feladat elvégzésére. 

Fordulhatunk felé, a lélek a testből való kilépésénél, a szeretteink szellemének vezetésért, az átkelésben való segítésért. De, a leszületendő lélek hívásáért ért is.

Az arkangyalokról átfogóan tanulunk a Holisztikus, spirituális tanfolyam keretén belül. Jelentkezz a képzésre és tudj meg többet, az arkangyali terek használatáról!

Gazda Mónika

Fb: Lux Aurea – Lélekhangoló

Youtube: Gazda Mónika

Egy válasz