Keresés

RAZIEL ARKANGYAL

Raziel arkangyal, az égi bölcs, Égi könyvtár őre, Akasa őrzője, Isteni titkok tudója. A misztériumok, a mágia angyala, a spirituális fejlődés segítője.  Megértéseket, rálátásokat kaphatnak tőle, akik kutatnak, akik keresnek és fejlődnek. 

Az alkimisták és a fény felé tartók angyala.

Raziel arkangyalhoz a fény őselem tartozik, és a homlok csakra.

A fény, mint elem, egy alap vázat képez a teremtésnek. Az éteri gondolat, az Isteni, a fény formájában, először egy vázat képez a teremtésnek. Nem elég elképzelni valamit, mert az csak egy váz. Azt fel kell tölteni energiával. A gondolat és a vizualizáció csak egy fény vázat ad, ami elindíthat dolgokat, de ahhoz, hogy életre is keljen, és valós dolgot indítson el, életre kell kelteni hanggal.

Raziel az Isteni titkok tudójaként ismert, az égi könyvtár őreként ismert. És az égi könyvtár nem más, mint az akasának a kollektív gondolati gyűjtőtérnek egy része. Amihez, természetesen csak engedéllyel lehet hozzá férni, amit ki kell érdemelni és felelősségteljesen használni. Fontos, hogy csak védelemmel kapcsolódjunk az akasához, hiszen minden zavarodottság és téboly is benne van, nem csak pozitív.

Akasa

Az akasa egy olyan gondolati felhő, amiben minden, emberek által kipárologtatott gondolat, minden létező eszme, minden áramló energia, lenyomata található. Fontos tudni, hogy ebben nem csak a jó és tiszta dolog van. Hiszen nem csak építő és pozitív gondolatok hagyják el az embereket. Van zárolt rész, amit Raziel őriz. A szűréshez és az információkhoz alkalmassá kell válni. Olyan bölcsességgel, olyan rezgéssel és olyan tiszta szándékkal, amit nehezen ért meg az elménk. 

A fejlődésünkben, amikor eljutunk az alsó öt csakra minőségének megfelelő működtetéséhez, amikor felszabadítottuk és tudjuk használni, amikor megtanultunk igazán tanulni és értelmezni, akkor válunk alkalmassá, az Égi bölcsességbe és az igazi misztériumokba belelátni. 

Raziel tanító angyalként, határozottan és következetesen van jelen. A vele való kapcsolat során, rengeteg munkát kell belefektetni, rengeteg tapasztalást kell megélni, míg valóban tanítani kezd. A másik 4 arkangyal nyitott szívvel fogad, nekik más a minőségük, érzelmi szinten is jobban érzékelhetőek. A tanító angyalok határozottak és nem érzelem alapú a működésük. Itt nekünk kell többet törekedni, nekünk kell többet tenni. Nekünk kell eléjük járulni és prezentálunk, hogy esetleg kapjunk is valamit cserébe.

Szimbolikák is megjelennek az arkangyaloknál. Metatronnál a táblák, és lantot szoktak ábrázolni, ritkán a könyv is megjelenhet.

Razielnél a kehely vagy könyv fordul elő az ábrázolások alkalmával. A kehely inkább a tudás jelképe, nem biztos, hogy az örök élet szimbóluma. A megvilágosodás, az örök tudás.

Az arkangyalokról átfogóan tanulunk a Holisztikus, spirituális tanfolyam keretén belül. Jelentkezz a képzésre és tudj meg többet, az arkangyali terek használatáról!

Egy válasz