Keresés

Sötét energiacsomag és a kegyelem állapota

Sötét energiacsomag és a kegyelem állapota, a Varázslatos hétvége című elvonulás folytatásaképpen született meditációs élmény. Hálásan köszönöm a tapasztalás megosztását!

„Szia! Ma megcsináltam újra a varázslatos hétvége meditációt. Eléggé kibillent állapotban kezdtem, és nehezen is koncentráltam. Időnként az elmém negatív kommentárokat fűzött hozzá. Pl nekem nincs hitem… Elégedetlen voltam magammal, de igyekeztem tovább csinálni.

A végén, miután megtesszük az első lépésünket az új úton, ezt mondod: „A kegyelem állapota mindig áldással van rád és mindig veled van.” Na ekkor nagyon erős töltéssel az jött belülről h „hazugság!!!!” Mintha minden korábbi életem fájdalma üvöltött volna. Először ráripakodtam h menjen innen ez a fájdalom csomag, de persze nem működött. Ezért elképzeltem mint egy sűrű, sötét energiacsomagot, és magamhoz öleltem.

Így tettem meg a második lépést, majd repülni kezdtünk, és mutattam neki, hogy nézze, milyen csodálatos. Lassan felfényesedett ez a „csomag”, elengedtem, így egy darabig mellettem repült, majd összeolvadtunk. Minden szivárvány színekben pompázott.

Mikor a meditáció végén kinyitottam a szemem, az oltárképemre néztem: a nap pont a fa gyökerei között megbúvó rózsakvarc szívre sütött. ❤ Szerintem meg fogom még csinálni ezt a meditációt! Köszönöm! ❤️

A belső munka, nagy kihívás. Erőből és kitartásból is érdemes feltankolni, mikor elindulunk. Várjuk a folytatást. 🙂