Keresés

Válj alkalmassá a gyógyulásra!

Válj alkalmassá a gyógyulásra!
Találd meg az okot, ami a betegséged kialakította!
Ha téged is maga alá akar gyűrni egy betegség,
ha javítani szeretnél az állapotodon,
ha keresed a miérteket,
ha nem félsz szembenézni saját d.monjaiddal,
ha akarsz változni és változtatni,
akkor Neked is szól ez a program.

Amikor elindultál az úton, akkor nem kalkuláltál ezzel az állapottal. Amikor boldogan éltél, akkor eszedbe sem jutott, hogy veled is megtörténhet… De történt valami… Valami megreccsent és letaszított egy kilátástalan helyzetbe… Most kapaszkodsz, dühöngsz és félsz. Mélyen vagy és nem látsz ki a sötét veremből.

Értsd meg a lelked és állítsd „szolgálatba”!

JELENTKEZEM A TRÉNINGRE!

Állítsd meg magad a lejtőn!

A gyógyulásra való alkalmasság fejlesztése során fontos, hogy figyelembe vegyük a test, az elme, a lélek és a tudat egészét. Az önsegítő, önismeret alapú gyakorlatorientált napon, kreatív, energetikai és meditációs technikákat alkalmazunk, melyek kiváló eszközök lehetnek ezen az úton.

A gondolataid és érzéseid teremtik meg a világod. Amikor mélyen vagy, amikor félsz, és bizonytalan vagy, esetleg a létezésért küzdesz, akkor vajon milyen rezgésed lehet? Biztos nem a legcsodásabb teremtő minőség. Hozd magad lendületbe, válts szemléletet.

– Téged is ledöngölt egy betegség? Szerinted mi haszna lehet ennek?
HA MÁR LENT VAGY, AKKOR MERJ SZEMBE NÉZNI VELE!

– Ha már látod, akkor meg tudod érteni?
ÉRTSD MEG A BETEGSÉGED ÜZENETÉT!

– Ha megértetted, akkor szerinted fontos a lépés, a cselekedet, a változás és változtatás?
VÁLTOZZ ÉS VÁLTOZTASS! VÁLTSD MEG MAGAD!

Válj alkalmassá a gyógyulásra, önsegítő úton járva, lépésről lépésre. Önismeret mély forrásából táplálkozva, a belső fényed ragyogjon, mint a nap. Erőd teljessé váljon és a változás beköszöntsön.
Meditáció csendjében láss rá a helyzetedre, lélegezz mélyen, engedd el a múlt terheit. A jelen pillanatban találkozz önmagaddal, és hagyd, hogy a gyógyulás szárnyaljon feléd.
Válj alkalmassá, mint a tavasz virágai, a gyógyulás napfénye ébredjen benned. Hidd el, hogy képes vagy rá, és a belső erőd vezessen a gyógyulás útján.

YouTube videók a tréningről IDE és a képre kattintva érhető el.

Szentelj egy napot magadra!

A Válj alkalmassá a gyógyulásra, a LUX AUREA – Lélekhangoló új segítő tréningje. Sajnos megnövekedett azoknak a vendégeimnek a száma, akik fizikai betegséggel küzdenek. Akár a kezdetén járnak, akár már a legmélyebb poklokat is megjárták, egy közös van bennük, hogy kétségbeesve keresik a kapaszkodókat. DE! Sajnos ebben az állapotban, nem képes senki tisztán látni. Eluralkodik a kudarc, a kilátástalanság és a legdominánsabb a félelem.

Ezen a tréningen, ennek a helyzetnek a kimozdítására törekszük. A sokéves egészségügyi és lelki segítő tapasztalataim alapján állítottam össze, a nap programját, ami megértően, de mégis határozottan támogat, ha valóban eldöntötted, hogy változtatni akarsz.

A tréningen beszélgető körrel kezdünk, melyben röviden felvázolhatod helyzeted, érzéseid. Természetesen csak annyit, amennyit szeretnél.
Finoman feltérképezzük a lehetséges okokat, melyek elindították ezt az állapotod. Meditációt, kreativitást és egy kis mozgást is csempészünk a napba, hogy transzformáció legtöbb oldalról támogatva legyen.

Testileg, lelkileg és tudatilag is segítjük, hogy alkalmassá válj a gyógyulásra. Ha megtalálod a tanítását, ha megérted a lelked üzenetét, ha rálátsz a tested jelzéseire, máris a mélység helyett, a célt, az életerőt tudod választani. Képes lehetsz beindítani az öngyógyító folyamataidat, mert alkalmas vagy a változásra.

Lehetnek mély megélések, kellemetlen tükrök, lehetnek felszabadult, erőtől duzzadó energiák. Ha úgy döntesz, hogy velünk tartasz, készülj fel egy nagy utazásra, amiben az érzelmi hullámvasút is jelen van. Nem csak a fent leírtakat, de útravaló ajándékot és segítő technikákat is haza vihetsz a nap végén.

Válj alkalmassá a gyógyulásra!

A megértésen, az elfogadáson alapuló folyamat, beindít egy tanítási, tanulási, fejlődési energiát, mely megadja a lendületet, a célt és a hitet. Ezáltal máris megváltozik a működtető energiánk és alkalmassá válunk, hogy tovább lépjünk. 

Kérlek töltsd ki az ŰRLAPOT, ha jelentkeznél, a Válj alkalmassá a gyógyulásra, a LUX AUREA – Lélekhangoló új segítő tréningjére. 

Ha lemaradtál, akkor is érdemes kitölteni, mert újra megrendezésről értesítést küldünk.

Az aktuális időpontot a LUX AUREA – Lélekhangoló Facebook eseményei között, ITT találod.

A tréninget vezeti: Gazda Mónika

Részvételi díj: 18 000 Ft/fő

Helyszín: Lélekhang FényTér

Veszprém, Rózsa utca 13.

JELENTKEZEM A TRÉNINGRE!