Keresés

Nagyon résen kell lenned, ha szoktak megérzéseid, látomásaid és üzeneteid lenni. Nem mindegy, hogy honnan érkezik. Honnan tudhatod, hogy pozitív jelet kaptál? Figyelj a részletekre! A megtévesztés ne vezessen félre!

Az igazi spirituális út, a legnehezebb út. Maga a kálvária. Selyem párnák között, mantrázva nem találhatod meg az igazi tudatosulást. Ott spiri egó készülődik kibontakozni. A valódi tapasztalások, az út mélysége és magassága csak akkor hoz valódi változást, ha végig járod. Légy bátor és indulj el! Tapasztalj! Éld meg! Próbáld ki! De légy mindig tudatos és tartsd az isteni vezettetés fényét.

Légy résen és légy elővigyázatos! 

Az alábbi dolgokra érdemes figyelned:

  1. Tisztában kell lenned, hogy mik a tiszta fény alap „szabályai”. Kérdezd meg a lelked, a szellemed, hogy akarná ezt Isten? Akarná ezt a FÉNY? Akarná ezt a Teremtő? Engedd, hogy belsőd, lecsendesített tiszta elméd, tiszta lelked válaszoljon. Zárd ki a manipulatív beidegződéseket. Pld. az egyházi tanok nagy részét, a tanult iskolai történelmi kérdések nagy részét, a mások démonizálásával kapcsolatos magyarázatokat, stb. Hallgass a józan paraszti eszedre! Merd átgondolni! Merd átérezni! Bízz magadban! Ne másban. Aki megmondja a tutit, attól óvakodj! Merj mérlegelni! Merj kételkedni!
    Ha úgy érzed, hogy nem akarná, akkor gondolkodj és gyanakodj.
    Ha úgy érzed, hogy akarná, akkor engedheted az áramlást. 🙂
  2. Ellentmondásba keveredés. Egyes dolgok között olyan ellentmondások tapasztalhatók, elakadások, amikre érdemes figyelni. Mint a MÁTRIX c. filmben a dejavu. Valami olyan eltérő reakció vagy történés, mely tárgyi vagy lelki eltérést okoz. Akár figyelem hiány, akár rossz érzés, akár szorongás, vagy lelkiismeretfurdalás. A tárgyi eltérés, pedig akár a használt segédeszközben való nem megszokott mozgás. Legyen az inga, lengyel-pálca, szenzibil. Kérdezz rá még egyszer, kételkedj bátran. (Eszközöknél, mérj úgy, hogy nem akarsz mérni. Zárd ki magad, a befolyásod.) 
  3. Az angyali vagy segítői üzenetek, jelek megtöltik a szíved, a lelked kellemes érzésekkel. Megtelhet tisztasággal, fénnyel, hálával, szeretettel, a támogatottság érzésével. Ha megérint az angyali lehelet, legtöbbször kellemes borzongást érezhetsz, ami bizonyos testrészt vagy teljes testet is érintheti. Kérheted, hogy jeleket kapj, hogy bizonyos légy abban, hogy pozitív üzenetet kapsz. Lehet megszabott jeleket kérni, pld. kisüt a nap, vagy madár toll, vagy szám, vagy bizonyos hang, szín, stb. De lehet a testi érzetekre is programozni. Akár bizonyos testrész érzete, akár lúdbőr, akár melegség, stb. A lényeg, hogy legyen jól elkülöníthető és természetes. És légy türelmes és figyelmes. Ne akard, hanem engedd. Lágyan és kitartóan. 
  4. Ha a veled történt kellemetlen dolgokban megtalálod a pozitívat, ha megtalálod a fejlődni valót, a tanítást, akkor lehet az sem sötét oldalról származó energia. Ha megfejted az üzeneteket, az életeseményeid nehézségeit megfejlődöd, akkor a karmád mérlege pozitív irányba javul. Ez a Te érdekedben történt és érdemes megtanulni, a feladatot, hiszen lehet holnap keményebben adja a sors. Addig, amíg dolgod  van vele. Addig, amíg magadon nem segítesz. Addig, amíg a lelki és szellemi fejlődésednek szükséges. 🙂 És az SZÜKSÉGES! A segítőink képesek és bele visznek a sűrűbe azért, hogy előre lendítsenek minket. Akkor lehet nagyon kellemetlen, de hosszútávon „kifizetődő”. 🙂
  5. És játszhat veled az egód is. A képzelet és az illúzió világába is röpülhetsz. Ami nem baj, míg nem tulajdonítasz neki égi erőt és támogatást. Az illúziókban való lézengés hiteltelen és megalapozatlan. De könnyen elcsúszhaszt. Főleg sikamlós a spiri egó.  Vizsgáld meg, mennyire támogatják ezek a képek, érzések az egód  dinamikus meggyőződéseit. Az elismerés utáni vágyat, a szeretet utáni vágyat, az önértékelés támogatása utáni vágyat, stb. 
  6. Ha továbbra is bizonytalan vagy, fordulj számodra megbízható és hiteles segítséghez. Egy külső szemlélő nagyon sokat tud segíteni.  Nem kell, hogy nagy guru legyen, nem kell, hogy neves jós vagy spiritiszta. A lényeg szerintem az, hogy te bízz az ő tiszta és jó szándékában. Akkor az ő szürője valószínű hiteles információt enged át rólad. Minden meggyőzés és manipulálás nélkül. Bármennyire is meggyőződve érzed azt, hogy minden szuper és fényben járó vagy, minden jól alakul, időnként fordulj oda őszintén és elfogadóan kérd ki a számodra hiteles ember véleményét. És mérlegeld. Gondold át, érezd át, tapasztald meg. S változtass, ha szükségét érzed. 🙂

Bizonyára a felsorolás, hogy honnan tudhatod, hogy pozitív jelet kaptál, nem teljes körű. Ezek a tételeket, gondolatok a saját tapasztalásokon alapulva gyűjtöttem egy csokorba.

Kívánok sok boldog és fényes tapasztalást! 

Gazda Mónika

LUX AUREA tanítások