Keresés

Lux Aurea – Tisztulás és Aranykori átalakulás (3. rész) művészetének és lépéseinek magyarázata. Vaskori nehezebb rezgés elengedése, aranykori magasabb rezgésekhez való alkalmazkodás elősegítése. Tiszta forrásból érkező átalakulási folyamat részletes ismertetése. Erre az átalakulást segítő programra készült hanganyag pontosabb értelmezése. 

A TISZTULÁS ÉS ARANYKORI ÁTALAKULÁS 3. része segít: 

(A képre kattintva, Youtube csatornára irányít a rendszer. Ott beszélek a részletekről.)

 

 

 Ne pihenni készülj, hanem aktív tudati munkára. Vaskori nehezebb rezgés elengedése, aranykori magasabb rezgésekhez való alkalmazkodás elősegítése. Saját tudati energiádat használva, végig vezet lépésről, lépésre a rezgésszint emelkedése felé. 3 részes sorozat harmadik része.

Először, biztonságos teret kérünk Mihály arkangyal angyalaitól. Majd hangolódunk a test-lélek-szellem hármasságára, energetizáljuk és aranykori rezgésekkel segítjük a tisztulást és hangolódást. Oldjuk a „dobozunkat” és az egó erőterét. Segítjük az aranykori személyiségünk éledését, kódjainak aktiválódását, valamint a tudatunk ébredését.

(A képre kattintva, Youtube csatornára irányít a rendszer. Ott található a meditáció.)

(Nem stúdiófelvétel, de annál nagyobb energiatérben készült felvétel.)

A TISZTULÁS ÉS ARANYKORI ÁTALAKULÁS című meditációkat, és minden elmélyülést, lehetőleg védett térben, akár Mihály arkangyal védelmét kérve végezd. Ne pihenni készülj, hanem aktív tudati munkára.

 

-Kemény rendszerek, dobozok

Hatásos és hatástalan kezelések.

Tapasztalataim szerint, vannak olyan rendszerek, amelyek, minden igyekezet ellenére sem hajlandóak egy kicsi ablakot nyitni. “-A 15 év alatt tudod, hányszor oldották már a karmikus szíven szúrásomat?” -És, sikerült? Pont itt van a gondom, a problémám, hogy mik azok a kő kemény bevésődött rendszerek, melyek nem engednek be.

Ezek a rendszerek, lehetnek hitbéli szent meggyőződések.

A másik terület az, amikor kívülre helyezem az okokat. Azért bántanak, azért szenvedek, mert valaki ezt és ezt teszi velem. Azért van így, mert betámadtak, mert a negatív erők és a kegyetlen sors. Itt a kifelé mutogatás és kívülről várt segítség nem hozza meg a várt hatást.

A különböző szerepek is hozhatnak beakadt és bezárt világot. Pld. áldozati szerep, vagy a mindig bizonyítanom kell, vagy a védekező, vagy a feladat orientált szerep és sorolhatnánk még. A lélek a túlélése érdekében nagyon sok védekező mechanizmust képes kialakítani.

fizikai mátrix, a materiális rendszer, a kialakított életkörülmények, a szokások, az éntudat ki tud alakítani egy speciális mátrixot körülöttünk. Egy olyan életteret, miben a rendszereit, működnek. Például, hogyan viselkedek a munkahelyemen, hogy elfogadjanak, amikor mi a gyerek kötelessége, tehát hogy viszonyulok a szüleimhez, amikor így mosok fogat, így takarítok, így alszom, így étkezem, így viselkedek a szomszéddal, így…, így…, így… Mindenkinek más, és más.

Bizonyára több ilyen besorolás és rendszer létezik, nekem ezek jelentik a legnagyobb kihívást. Ezeknek a dobozoknak a bontása is elindítható. Viszont lassan és óvatosan, mert a biztonságot és a stabilitást nyújt. Kell a fokozatosság.

-Magasabb szintű személyiség

A vaskori egó és az aranykori személyiség

Fej fölött és talp alatt egy-egy sűrű korong formájú “sötét köd”. Sűrű rezgéstartománya impulzusokat, egy speciális erőteret hoz létre a lény körül, mint egy henger. Hátul, a gerinc mögött egy tartó “oszlop”, amiben intenzívebb rezgés uralkodik. Ezt gondolom annak az erőtérnek, ami az egó rendszerét működteti, a fizikai túlélés és a tanult minták alapján. Ki látunk ebből a hengerből, van elképzelésünk, milyen lehet az erőtere nélküli létezés, de kilépni keveseknek adatik meg.

Ennek az erőtérnek a lefejtése, általában a páciens tudatával, az ő erejével és “aktív” közreműködésével lehetséges. (Eddig ezt tapasztaltam.)

Viszont a magasabb szintű, aranykori személyiség élesztése már olyan magas szinten történik, amire csekély a rálátásom. Mint egy megtermékenyítés. Az aranykori rezgésből, az aranykori térből (ha jó érzékelem…) érkező szikra, a tobozmirigy életre keltésével, sejtről sejtre haladva halad beindítja a “rendszert”. Amikor elég erőt gyűjtött, akkor a gerincen, spirálisan halad le, az új életet tartalmazó energia, mint a kígyó csavarodna a gerincoszlop köré. Majd a farokcsontot átjárva, éleszti az ott szunnyadó aranykori személyiségünk programjait, rendszereit, és indul vissza, a gerinc vonalában, mint a kundalini energia és a tobozmirigyig halad.

Ezt olyannak érzékelem, mint egy önmagát működtető és fokozatos átalakulást segítő “generátor”. Egy szikra életet lehelt belé, és képes az éledésre, a finom átalakulást sejtről, sejtre, csontról, csontra, DNS-ről, DNS-re végig vinni. Lassan, de határozottan. Az átalakulás nem könnyű! Főleg az egónak nem…

Azt gondolom, ebben a rendszerben sok olyan tényező van, amire nem látok rá és fel sem tudok fogni. Sok-sok titok és sok-sok pozitív változás vár ránk.

-Holografikus kivetülés

Hasonlóan, mint amikor a diavetítőn érkezik a kép, ahhoz hasonlóan érkezik a távolból egy holografikus kivetülés, aki valójában az, aki velem szemben ül. Ő “csak” egy kivetülés…. A figyelem, elindul a csóván végig, a diavetítő irányába. Ahogy szűkül a csóva, elérkezünk egy magzati pózba gömbölyödött, határozott struktúrájú lényhez. Aki egyedül van és ki sem lát a fájdalmából, a magányából, az elkeseredéséből, a saját negatív pózából.

Körülötte a lélekcsaládja, és magasabb rezgésű energiák, aki mind valamilyen szinten kötődik hozzá. Közöttük, a saját magasabb rezgésű lélek és szellemi energiája (vagy valami ilyesmi…).

Ebből az elkeseredett testből indul a holografikus kivetülés, aki előttem ül.

A vállalt aranykori döntésnek a hatására, egy fénycsóva indul, mely kódokat, programokat, speciális energiákat tartalmaz (nem látok rá, mert olyan szintű, hogy képtelen vagyok felfogni), a Forrás tiszta fényéből és a vaskori abroncsok leolvadásakor tapasztalt energiából. Amely nagyon óvatosan körbe öleli. Nem ér hozzá, csak olyan finoman, egy-egy ponton, hogy észere sem veszi. Annyira finom és fokozatos az érintés, mely átsimogatja, és a lény testébe olvad és finom rezgésével elhelyezi a kódjait, a programjait, a speciális rezgéseit, sejt szinten, DNS szinten és a legapróbb részekig hatolva hozza el a “tudatosulást”, az ébredést.

Lassan magához tér, felül és körbe néz. A változás szembe tűnő. Feláll és magába fogadja, saját magasabb szintű lélek és szellem részeit (vagy nem tudom, hogy mit…), és elindul a kivetített energia felé. A fénycsóván haladva, a mérete is növekszik, majd lassan, tudatosan felveszi ezt a holografikus “ruháját”. Behelyezkedik az előttem ülő vendégbe, a saját tudatosult, felébresztett lénye! Olyan mélyen kitölti a teret, a rezgésével, az energiájával, hogy minőségi változást hordoz.

Én így érzékeltem, ennek a változás elindításának az energiáját. Fantasztikus megértéseket hozott, a holografikus kivetült test és a “valódi” ébredt test különbségének megértésében.

Számomra ez a megértés született, hogy így áll össze, az aranykori lényünk.

De a folyamatok nem állnak meg! Újabb rálátások, technikák fedik fel magukat.

A test, lélek és szellem szintű átalakulás, mely egy komplex csomagja állt össze segíthet az elképzelhetetlen átalakulásban.

Más és más alappal, más és más úttal, más és más haladással, más és más elhatározással, és ami a legfontosabb döntéssel. Kell egy döntés. De az nem csak a szánkkal kimondott, hanem a legmélyebb zsigeri rendszerből induló.

A folyamatos de mégis fokozatos belső munka elvezet az átalakuláshoz.

Több megközelítésben igyekszem átadni és használni a kapott információkat és energiákat:

Várom a jelentkezésed, ha érzed a hívást!

Gazda Mónika

Amennyiben e-mailt ír, vagy a kapcsolati űrlapot tölti ki, a választ kérem ellenőrizze a levélszemét mappában is.

Minden levélre válaszolok. Sajnos több esetben a spam-ban landolnak a válaszaim.