Keresés

MEDITÁCIÓ TESZTELŐKET KERESEK!

Szüless újjá! A fény születése, Jézus születése a keresztény kultúrában nagy hagyománnyal rendelkező ünnepkör.  Egyedül álló lehetőséget biztosítok, önként jelentkező élménytesztelőnek. Ebben az adventi időszakban, végig járhatod a krisztusi utat és december 24-re te is egy kicsit újjászülethetsz.

MEDITÁCIÓ TESZTELŐKET KERESEK!

A különleges élményt nyújtó, nagy értékű hanganyagok, honlapon megtekinthetők a megvásárolható meditációk oldalon, a linkre vagy a képre kattintva.  A 4 az1-ben  ajánlatokat  kínálom,  19050  Ft  értékben.  

Egy-egy téma, 4 vezetett elmélyülést tartalmaz, amelynek hallgatására keresek meditáció tesztelőket. A felhívásra jelentkezés önkéntes. A jelentkezők közül, a 7 résztvevő kiválasztásának jogát fenntartom.

JELENTKEZÉS TESZTELŐNEK!

Amit kínálok:

Amit várok: 

(Természetesen személyiségi jogok figyelembevételével név és beazonosíthatóság nélkül. Adatvédelmi tájékoztató az alábbi linken: https://gazdamonika.hu/adatvedelmi-tajekoztato/ )

  1. Minden szombaton (dec. 3, dec. 10, dec. 17, dec. 24.) reggel 9-ig az aktuális meditációs élmény beszámolóját várom.
  2. Minimum 28 mondatban, elektronikusan, két területet érintve. Az aktuális megélést és tapasztalást az elmélyülés közben, és után, valamint a fizikai életben lévő történések tekintetében.
  3. Egy összegző beszámolót, a teljes ciklus végére, dec. 31-ig.
  4. A részletes beszámolók a jó ízlésnek, a kulturált közlési módnak kell megfelelniük. Nem elvárás a szépirodalmi stílus. 🙂 Legyen természetes, hétköznapi, egyszerű megfogalmazás, egyesszám első személyben.
    („Velem az történt, hogy…”, „Én úgy éreztem, hogy…”, „Azt éltem meg, hogy…”)

A teljes kínálat az alábbi képre kattintva nézhető meg. Az tesztelői ajánlat, a 4 az 1-ben változatokra vonatkozik, 19050 Ft értékben.

JELENTKEZÉS!

Heti rendszeres belső munkával jár. Ha végig csinálod és minden beszámolót elküldesz, akkor még 3 hónapig hozzáférést biztosítok számodra a vezetett elmélyülésekhez.

Csak akkor jelentkezz, ha el tudod végezni a meditációkat, kellő figyelemmel és szombat reggelre el tudod küldeni a minimum 28 mondatból álló beszámolót. Ha ezt elmulasztod, akkor sajnos a hozzáférést le kell tiltanom.

meditációk egy kicsit másabbak, mint a megszokott, egy kicsit egyediek, egy kicsit az enyémek. Vagyis a LUX AUREA által készített szellemi termék. Ne a klasszikus értelembe vett mediációt várd, hanem egy intenzív tudati belső munkát. Oldások és töltések zajlanak, Forrás Tiszta Fényének vezettetésével, arkangyali térben.  Szellemgyógyászati és lélekgyógyászati technikákat alkalmazva, haladunk a belső fejlődésünk útján. (A linkeken bővebben olvasható.)

JELENTKEZÉS TESZTELŐNEK!

Fontos információk!

– A jelentkezést csak 18 életévüket betöltött személyek esetében tudjuk elfogadni.

– A tesztelésre, pszichés zavaroktól, pszichoaktív szerektől és hangulatingadozásoktól mentes, egészséges emberek jelentkezését várjuk.

– A hirdető, az esetlegesen felmerülő panaszok, mentális változásokra felelősséget nem vállal.

– A konzultációs lehetőség, előre egyeztetett módon és időben, a megadott ellenértékkel vehetők igénybe. Melyről információ az alábbi linken olvasható: Árak

Gazda Mónika/LUX AUREA – Lélekhangoló

Facebook: LUX AUREA – Lélekhangoló