Keresés

Rafael arkangyal

Rafael arkangyal, az isteni szent gyógyító. Az élet angyalaként ismert. Szimbóluma, a gyógyítók botja, amin a két kígyó van.  A fizikai gyógyítás és a terek rendezése tartozik hozzá. Rafael kiválóan tud harmóniát, egyensúlyt, békét létrehozni.

Segít a test. lélek, szellem egyensúlyban. Megkönnyíti a testben való létezést, a születést.

A béke angyala és a fizikai táplálásé, a fizikai gyógyításé. A végtelen türelem és a béke energiáját képviseli. Lágysága finommá teszi, így inkább nőies energiája van. De természetesen az angyalok androgünök.

Szív csakra tartozik hozzá és a levegő őselem. A szeretet végtelen áramlása, gyógyulást és táplálást hoz az éltünkbe. Használjuk és kérjük Rafael arkangyalt, hogy segítse a testben való létezésünket. Segítse a gyógyulásunkat és hozzon békét. S ne feledjük el megnyitni magunkat előtte. Fogadjuk be áldásait, szeretettel teli tápláló energiáit. 

A teret, miután Mihály arkangyallal megtisztítottuk, harmonizálhatjuk Rafaeli energiával.

A levegő, mely kitölti a rendelkezésére álló teret, áramlik, alkalmazkodik és ciklikusan változik. A szeretet is ki tud tölteni bármekkora teret. 

A levegő, alkalmazkodik a körülötte lévő dolgokhoz, felveszi azok formáját. A szobát megtöltve, teljesen kitölti a teret. Közben mozog, átrendeződik és újra alakul. Ne félj tehát az átrendeződéstől, ne félj a káosztól. Éld meg és engedd, hogy rendeződjön egy magasabb szintre. Átalakul és változást hoz. 

Az arkangyalokról átfogóan tanulunk a Holisztikus, spirituális tanfolyam keretén belül. Jelentkezz a képzésre és tudj meg többet, az arkangyali terek használatáról!

Gazda Mónika

Fb: Lux Aurea – Lélekhangoló

Youtube: Gazda Mónika

 

 

Egy válasz