Egyéni spirituális hangolás

Ha először jönnél el hozzám, lélekhangolás (lélekgyógyászat) vagy szellemhangolás (szellemgyógyászat) miatt, akkor készülj fel egy csodás utazásra. Az egyéni spirituális hangolás, mindig mást hoz, egyénre szabva, de az angyali erők és a spirituális energiák állandóak.

Készülj fel, hogy energia dömping zúdul a nyakadba. Terápia menete eltérhet, egyénenként változhat.

Nem baj, ha nem tudod, mire lenne szükséged. Ha megfogalmazod az elakadásod, kitágítjuk a látószöget és lelked meséjére hangolódva megkeressük a gyökerét és azt igyekszünk oldani.

Az évek óta fennálló, vagy évekig alakuló problémák oldódásához idő kell és kitartó belső munka. A fizika síkon megjelenő változások eléréséhez pedig testi, lelki és szellemi vagyis külső és belső fejlődésre. A betegségek, vagy pszichés problémák megoldására, orvos és speciális szakemberre van szükség. A spiritualitás, egy kiegészítő lehetőség lehet a javulás elérése érdekében. Valószínű, hogy így is, több találkozásra van szükség, hogy rátalálj a te utadra, a te speciális rendszeredre.

Érzem amit érzel, érzem amit gondolsz.

Érzem a hited, érzem a szereteted.

Érzem a fájdalmad, érzem a félelmed.

Érzem a gátad, érzem vágyad.

Érzem a múltad, érzem a jövőd.

A szabad csatorna, a tiszta áramlás erejében.

A szabad akaratoddal, és tiszta fényünkkel.


Nem vagyok orvos, nem vagyok természetgyógyász (csupán természetgyógyászati modulvizsgát tettem), nem vagyok gyógyító, és semmilyen csodatévő. Tanácsadást, segítséget, támogatást valamint feltöltődést kínálok. Az állapot javulás és változás, az öngyógyító folyamatok beindulásának köszönhető. A stressz kezelésének módszerei, a pozitív gondolkozás és az életmódváltozás az egyén felelőssége. Lélekgyógyászati és szellemgyógyászati tevékenységek semmilyen orvosi és egyéb terápiát nem helyettesítenek. 

Írásaimnak, videóimnak, vezetett elmélyüléseimnek, egyéni és csoportos beszélgetéseimnek, semmilyen emberekkel folytatott kommunikációmnak,  nem áll szándékában sem orvosi tanáccsal szolgálni, sem diagnózist felállítani, sem megtéveszteni. Nem kívánok semmilyen módon az egyén döntéseibe, szabad akaratába befolyást gyakorolni.


Mire számíthatsz?

Egyéni spirituális hangolás előtt, mielőtt megérkezel, a hat arkangyal által energetizált védelmi pecséttel és Mihály arkangyal angyalaival végzett tisztítással és védelemmel készítek teljesen biztonságos teret számunkra.

A találkozás elkezdése előtt, minden esetben -már egy ideje… -, ráhangolódom a tiszta forrás energiára, az égi vezettetésre és kérem, hogy azt az információt, azt a technikát küldjék, és azt a csatornát nyissák meg, amivel Neked, az adott problémával kapcsolatban, ebben az időpontban, a legjobban és a legtöbbet tudunk segíteni. Ez az engedés, hozzásegített ahhoz, hogy nyitott csatornaként átéljek és véghezvigyek olyan energetikai, lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezeléseket, mellyel hatalmas változások indulnak be az életedbe. Úgy, ahogy a sajátomban is. Nekem működik!

Az első találkozáskor, beszélgetéssel, ismerkedéssel kezdünk.

Ami kivételes, hogy 1 órát csak arra szentelünk, hogy beszélgetünk. Ez idő alatt, egymásra hangolódunk, elmondod, hogy miért és mivel jöttél. Beszélgetünk a problémáról, az okról, annyit és azt amit jónak látsz, amennyit szeretnél. Semmire nincs kényszer, elvárás, semminek nincs következménye. Sőt! Ítélkezés sincs! Ami jólesik, ami kikívánkozik és amit a tér “kér” és a bizalom enged. Természetesen a legnagyobb titoktartás övezi, a kettőnk között zajlott beszélgetést.

Beszélek én is, hogy minden világos legyen. Minden folyamatot és történést értsünk meg, hiszen ezzel segítjük az elfogadást és ezzel az elme, az ego is könnyebben befogadja az információt. Így segítve, a manifesztációt. Hiszen ha értem, ha elfogadom, akkor könnyebben befogadom. Átbeszéljük, hogy mi a cél és annak elérése érdekében mire van szükség.

A hangolás menete

Majd én is elmondom az általam használt módszerek, technikák lényegét. Feltérképezzük, hogy a probléma megoldására mi lenne a célszerű alkalmazni. Kezelések elején kérem, hogy az adott problémának a megoldásához, a legjobb módszert, a legjobb csatornát és a legfontosabb teendőket láttassák. Az égi vezettetéssel, végezzük a hangolódást.

Teljesen éber tudati állapotban vagy, miközben én a fizikai tér mögött húzódó rendszerre hangolódom. Kinyitjuk a lélek és szellem meséskönyvét és fellapozzuk a fejezeteket és fókuszálunk az egyes bekezdésekre. Nem vagyok látó, de sok mindent érzek. Az érzések kapcsán rajzolódnak ki, a témával kapcsolatos energetikai gyökerek. Mivel az érzéseket nagyon nehéz verbálisan átadni, ezért nagyon sok szimbólumot, hasonlatot használok, az érzékelések minél pontosabb kifejezésére. Legyen az egy gyerekkori negatív hitrendszer, akkor inkább azt érzem, amit a gyermeki lélek érzett és így próbálom elmondani, hogy rálássunk pontosan.

Energetikailag, leválasztjuk, oldjuk ezeket az elakadásokat.

Egyéni spirituális hangolás, mindig az egyénre és az adott problémára fókuszálva, az adott területtel és adott technikával, akár csakrával, akár kötésekkel, akár karmikus elakadásokkal és annak éppen aktuális blokkjával foglalkozunk. De az is lehet, hogy a LUX AUREA rendszerében, a vaskori rezgésből, az aranykor frekvenciára való hangolással.   Fontos a fokozatosság és a folytonosság. A nyitott pozitív csatornák jóvoltából, megengedjük, hogy az legyen a  prioritás, ami számodra, az adott időben a legmegfelelőbb, az égi energiák szerint. Amivel dolgunk van, amire alkalmas vagy és már megfejlődted.

A találkozások során mindig személyre szabott lehetőségek és akár új technikák kapnak teret. Ahogy nincs két egyforma ember, egyforma lélek, egyforma szellem, úgy egyforma kezelés sincs. A sajátodat kapod. Az égiek által legjobbnak ítéltet. Ami Neked akkor a legmegfelelőbb. Azért is egyéni spirituális hangolás.

A hangolás zárása

Egy vezetett elmélyülés alatt, ahol már mindkettőn szeme csukva van és a mesébe nagy átírások, oldódások történtek, mindig Égi áldás és gyógyító energia tölti meg az érintett területeket. Mindig személyre szabott áramlás és személyre szabott kódok hangolják a test, a lélek és a szellem rendszerét. 

Hatásos és hatástalan kezelések.

Hatásos és hatástalan kezelések függhetnek a kezelő személyiségétől, hozzáértésétől, szaktudásától, valamint a páciens problémájától, rendszerétől, hitétől. A linken olvasható bővebben.

Gyakoriság

Az alkalmak ajánlott száma és gyakorisága függ az adott céltól, az adott problémától. Személyes tapasztalatom azt, hogy van amikor a kívánt hatás már az első kezelés után kifejti hatását, de van amikor három alkalom is szükséges. Vagy alkalom szerűen, útmutatás tanácsadás miatt találkozunk.  De a személyes fejlődés érdekében, akár havi rendszerességgel is érezheted szükségét a találkozásnak. Vendégeim között vannak, akik első alkalom után elégedetten távoztak, vannak akiknek három alkalomra is szükség volt, és vannak, akikkel évek óta rendszeresen találkozom. S természetesen olyan is van, aki nem jön többet.

A találkozás ismétlése és gyakorisága tőled függ. Szabadon választott a találkozások száma. A problémádtól, a célodtól és a személyes fejlődésedtől függ, hogy hányszor találkozunk.

 Javaslatot tudok tenni, a tapasztalataim alapján, de ezek sem kőbe vésett szabályok. Semmilyen kötelezettség és elvárás nincs! Csak a szabad akaratod.

Lélekhangolás

Általában, problémától, egyéntől és a kezelések közötti időtől függő, hogy hányadik alkalommal kanyarodunk a lélekgyógyászat technikái felé. Legtöbb esetben, a második-negyedik alkalommal kerül erre sor. Itt a csakrákban lévő blokkokkal, és a mentál test struktúrájában lévő negatív minőségekkel foglalkozunk.

Pozitív töltésekre is figyelünk, hogy ezek megtalálják helyüket a rendszerben és erősítve meghozzák a változásokat.

Szellemhangolás

A szellemgyógyászat egy intenzív spirituális energetikai munka, mely segíti a fizikai mögötti, úgynevezett “másik oldal” energiáitól megtisztítani a fizikai rendszerünk mögötti energiáinkat. Azaz, a saját szellemünket. Ha ezt nehéz elképzelni, vagy gyerekeken történő munka során, a mesék csodák világát hívjuk segítségül. Képzeld el, hogy egy mesébe csöppenünk, a te mesédbe. A te lelked és szellemed meséjébe, ahol minden lehetséges. 🙂 Az asztrál test megtisztításáról, gyógyításáról szól, hogy a rátapadt negatív hatások akadályoztatása megszűnjön. Ahhoz, hogy önmagunkhoz közel, és önvalónk tudatába lehessünk, le kell tennünk a terheinket. Sokszor nem is tudjuk, hogy cipeljük, mondjuk az el nem engedett nagymama bűntudatát. Vagy az ex anyós rosszindulatú átkát. Vagy akár egy elhunyt ismerős betegségének hajlamát. Ha ezek a szellemet, tudatot szennyező negatív hatások megszűnnek, könnyebben képesek leszünk önmagunkat megtalálni.

Sokan mondják, hogy engedd el a félelmeket, a haragot, a dühöt. Próbálkozunk, próbálkozunk, de mindig vissza, vissza zökkenünk, egy-egy elégedetlenségbe, egy-egy sérelembe, egy-egy haragba, egy-egy szenvedélybetegségbe. Rettenetes erőfeszítésbe kerül, ha a generáló energia munkálkodik. Minél több negatív érzésünk van, annál nagyobbra dagad bennünk és annál nagyobb hatalma van felettünk. S így könnyen átállunk a “sötét oldalra”. 🙂

Átok, rontás, energia szívók, eltávolítását tudjuk végezni. Frekvencia hangolást, agyvíz, testvíz tisztítását.

Kineziológia elemek

Kineziológiai elemek segítségét is hívhatjuk a stresszeink és negatív hitrendszereink kezelésére. Ezt a technikát már nem használom. Saját fejlődésem iránya inkább szellem- és lélekgyógyászatot preferálja, valamint a vaskori rezgésekből, az aranykori rezgésekbe való fejlődésünket.

Gazda Mónika

Fb: LUX AUREA – Lélekhangoló

Youtube: Gazda Mónika

Lélekhang FényTér

E-mail: nika@gazdamonika.hu

Telefon: +36/70-379 8517