Keresés

Ha először jönnél el hozzám, egyéni spirituális hangolás, lélekhangolás (lélekgyógyászat) vagy szellemhangolás (szellemgyógyászat) miatt, akkor készülj fel egy csodás utazásra. Az egyéni spirituális hangolás, mindig mást hoz, egyénre szabva, de az angyali erők és a spirituális energiák állandóak.

Készülj fel, hogy energia dömping zúdul a nyakadba. Terápia menete eltérhet, egyénenként változhat.

Alkalmazott technikáim, pszichológiai, kineziológiai, alkímiai, lélekgyógyászati (aura, csakrák, érzelemtest, generációs, gyermekkori és karmikus elakadások) valamint szellemgyógyászati alapokon nyugvó, arkangyali technikák alkalmazásával, leginkább saját technikák. Egy szóval, a LUX AUREA módszere, mely folyamatosan változik, csiszolódik, újabb és újabb rálátások, eszközök mutatják meg alkalmazhatóságukat, hogy segítsük a lelkünket.  

Nem baj, ha nem tudod, mire lenne szükséged. Ha megfogalmazod az elakadásod, kitágítjuk a látószöget és lelked meséjére hangolódva megkeressük a gyökerét és azt igyekszünk oldani.

Az évek óta fennálló, vagy évekig alakuló problémák oldódásához idő kell és kitartó belső munka. A fizika síkon megjelenő változások eléréséhez pedig testi, lelki és szellemi vagyis külső és belső fejlődésre. A betegségek, vagy pszichés problémák megoldására, orvos és speciális szakemberre van szükség. A spiritualitás, egy kiegészítő lehetőség lehet a javulás elérése érdekében. Valószínű, hogy így is, több találkozásra van szükség, hogy rátalálj a te utadra, a te speciális rendszeredre.

Érzem amit érzel, érzem amit gondolsz.

Érzem a hited, érzem a szereteted.

Érzem a fájdalmad, érzem a félelmed.

Érzem a gátad, érzem vágyad.

Érzem a múltad, érzem a jövőd.

A szabad csatorna, a tiszta áramlás erejében.

A szabad akaratoddal, és tiszta fényünkkel.


Mire számíthatsz?

Egyéni spirituális hangolás előtt, mielőtt megérkezel, a hat arkangyal által energetizált védelmi pecséttel és Mihály arkangyal angyalaival végzett tisztítással és védelemmel készítek teljesen biztonságos teret számunkra.

A találkozás elkezdése előtt, minden esetben -már egy ideje… -, ráhangolódom a tiszta forrás energiára, az égi vezettetésre és kérem, hogy azt az információt, azt a technikát küldjék, és azt a csatornát nyissák meg, amivel Neked, az adott problémával kapcsolatban, ebben az időpontban, a legjobban és a legtöbbet tudunk segíteni. Ez az engedés, hozzásegített ahhoz, hogy nyitott csatornaként átéljek és véghezvigyek olyan energetikai, lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezeléseket, mellyel hatalmas változások indulnak be az életedbe. Úgy, ahogy a sajátomban is. Nekem működik!

Az első találkozáskor, beszélgetéssel, ismerkedéssel kezdünk.

Ami kivételes, hogy 1 órát csak arra szentelünk, hogy beszélgetünk. Ez idő alatt, egymásra hangolódunk, elmondod, hogy miért és mivel jöttél. Beszélgetünk a problémáról, az okról, annyit és azt amit jónak látsz, amennyit szeretnél. Semmire nincs kényszer, elvárás, semminek nincs következménye. Sőt! Ítélkezés sincs! Ami jólesik, ami kikívánkozik és amit a tér „kér” és a bizalom enged. Természetesen a legnagyobb titoktartás övezi, a kettőnk között zajlott beszélgetést.

Beszélek én is, hogy minden világos legyen. Minden folyamatot és történést értsünk meg, hiszen ezzel segítjük az elfogadást és ezzel az elme, az ego is könnyebben befogadja az információt. Így segítve, a manifesztációt. Hiszen ha értem, ha elfogadom, akkor könnyebben befogadom. Átbeszéljük, hogy mi a cél és annak elérése érdekében mire van szükség.

A hangolás menete

Majd én is elmondom az általam használt módszerek, technikák lényegét. Feltérképezzük, hogy a probléma megoldására mi lenne a célszerű alkalmazni. Kezelések elején kérem, hogy az adott problémának a megoldásához, a legjobb módszert, a legjobb csatornát és a legfontosabb teendőket láttassák. Az égi vezettetéssel, végezzük a hangolódást.

Teljesen éber tudati állapotban vagy, miközben én a fizikai tér mögött húzódó rendszerre hangolódom. Kinyitjuk a lélek és szellem meséskönyvét és fellapozzuk a fejezeteket és fókuszálunk az egyes bekezdésekre. Nem vagyok látó, de sok mindent érzek. Az érzések kapcsán rajzolódnak ki, a témával kapcsolatos energetikai gyökerek. Mivel az érzéseket nagyon nehéz verbálisan átadni, ezért nagyon sok szimbólumot, hasonlatot használok, az érzékelések minél pontosabb kifejezésére. Legyen az egy gyerekkori negatív hitrendszer, akkor inkább azt érzem, amit a gyermeki lélek érzett és így próbálom elmondani, hogy rálássunk pontosan.

Energetikailag, leválasztjuk, oldjuk ezeket az elakadásokat.

Egyéni spirituális hangolás, mindig az egyénre és az adott problémára fókuszálva, az adott területtel és adott technikával, akár csakrával, akár kötésekkel, akár karmikus elakadásokkal és annak éppen aktuális blokkjával foglalkozunk. De az is lehet, hogy a LUX AUREA rendszerében, a vaskori rezgésből, az aranykor frekvenciára való hangolással.   Fontos a fokozatosság és a folytonosság. A nyitott pozitív csatornák jóvoltából, megengedjük, hogy az legyen a  prioritás, ami számodra, az adott időben a legmegfelelőbb, az égi energiák szerint. Amivel dolgunk van, amire alkalmas vagy és már megfejlődted.

A találkozások során mindig személyre szabott lehetőségek és akár új technikák kapnak teret. Ahogy nincs két egyforma ember, egyforma lélek, egyforma szellem, úgy egyforma kezelés sincs. A sajátodat kapod. Az égiek által legjobbnak ítéltet. Ami Neked akkor a legmegfelelőbb. Azért is egyéni spirituális hangolás.

A hangolás zárása

Egy vezetett elmélyülés alatt, ahol már mindkettőn szeme csukva van és a mesébe nagy átírások, oldódások történtek, mindig Égi áldás és gyógyító energia tölti meg az érintett területeket. Mindig személyre szabott áramlás és személyre szabott kódok hangolják a test, a lélek és a szellem rendszerét.


Hatásos és hatástalan kezelések.

Hatásos és hatástalan kezelések függhetnek a kezelő személyiségétől, hozzáértésétől, szaktudásától, valamint a páciens problémájától, rendszerétől, hitétől. A linken olvasható bővebben.

 

 

 


Nem vagyok orvos, nem vagyok természetgyógyász (csupán természetgyógyászati modulvizsgát tettem), nem vagyok gyógyító, és semmilyen csodatévő. Tanácsadást, segítséget, támogatást valamint feltöltődést kínálok. Az állapot javulás és változás, az öngyógyító folyamatok beindulásának köszönhető. A stressz kezelésének módszerei, a pozitív gondolkozás és az életmódváltozás az egyén felelőssége. Lélekgyógyászati és szellemgyógyászati tevékenységek semmilyen orvosi és egyéb terápiát nem helyettesítenek. 

Írásaimnak, videóimnak, vezetett elmélyüléseimnek, egyéni és csoportos beszélgetéseimnek, semmilyen emberekkel folytatott kommunikációmnak,  nem áll szándékában sem orvosi tanáccsal szolgálni, sem diagnózist felállítani, sem megtéveszteni. Nem kívánok semmilyen módon az egyén döntéseibe, szabad akaratába befolyást gyakorolni.


Gyakoriság

Az alkalmak ajánlott száma és gyakorisága függ az adott céltól, az adott problémától. Személyes tapasztalatom azt, hogy van amikor a kívánt hatás már az első kezelés után kifejti hatását, de van amikor három alkalom is szükséges. Vagy alkalom szerűen, útmutatás tanácsadás miatt találkozunk.  De a személyes fejlődés érdekében, akár 2-4 heti rendszerességgel is érezheted szükségét a találkozásnak. Vendégeim között vannak, akik első alkalom után elégedetten távoztak, vannak akiknek több alkalomra is szükség volt, és vannak, akikkel évek óta rendszeresen találkozom. S természetesen olyan is van, aki nem jön többet. 

A találkozás ismétlése és gyakorisága tőled függ. Szabadon választott a találkozások száma. A problémádtól, a célodtól és a személyes fejlődésedtől függ, hogy hányszor találkozunk. 

 Javaslatot azonban tudok tenni, a tapasztalataim alapján, mely szerint egy konzultáció sorozat, egy átlagos adott témára, ideális esetben, 3-7 alkalom, 2-4 hetente ismételve. 

Függ attól, hogy mi a célod, 
– hogy mennyire tud átfordulni benned a folyamat, 
– hogy alapprobléma milyen, 
– hogy a TE mentális alapállapotod milyen,
– hogy a két alkalom között mennyire tudod megtartani az állapotod,
– hogy … hogyan döntesz. 

Ha hívást érzel, egyeztess időpontot! 

   

  Gazda Mónika

  Fb: LUX AUREA – Lélekhangoló

  Youtube: Gazda Mónika

  Lélekhang FényTér

  E-mail: nika@gazdamonika.hu