Keresés

GÁBRIEL ARKANGYAL

Gábriel arkangyal, az isteni szent hírnök, útonlévők védőszentje.  Hozza a hírt, kapcsolatot erősít és a sors könyvtára is hozzá tartozik. Kürttel is szokták ábrázolni, mert Ő fújja meg a harsonát, hogy fontos híreket hozzon. Kapcsolatok, minden típusú emberi és nem emberi kapcsolat elősegítése, támogatása, az Ő hatásköre, az angyali világban. Feladata, a vezetés, az útmutatás. Nem csak a fizikai úton, de az életúton is. A karma szálai közötti haladás és eligazodás is.

 A sorsunkra, jövőnkre, oldásokat és a karmikus elakadásokra is hívhatjuk. A karma elengedését, illetve könnyítését is kérhetjük. Persze, ha a Égi Rend szerint alkalmasak vagyunk rá, azaz kiérdemeltük. Ha tanulnunk kell, akkor még kell a tapasztalás. De, ha kinyilatkoztatod, hogy túl erős, túl nagy, akkor kérheted, hogy tereljenek olyan embereket, segítséget számodra, akik támogatnak. Kérheted, hogy tegyenek alkalmassá, hogy végig tudd vinni ezt a feladatot.

Az akasa feljegyzései közül a karmához fér hozzá, őrzi és védi, hogy ne férhessen hozzá olyan ember, aki illetéktelen, aki nem avatott. Gábriel beavatottja hozzáfér a sors tekercsekhez. Aki az ő energiáját közvetíti, másokat képes segíteni az életútjukon, terelgetni, egyengetni az útjukat. Láthatja az előre megírt sors pontjainkat.

Bármikor keletkezett paktumok, a fogadalmak, szerződések elengedésében, csakis Gábriel segíthet. Ezek feloldásának elősegítését lehet kérni tőle. A karmikus végrehajtásokat is Gábriel arkangyal angyalai hozzák. Amikor meg kell tapasztalni, át kell élni, meg kell tanulni. Ha a karmikus mátrix nagyon csavarodik és eltér az „eredeti tervtől”, akkor égi segítséggel benyúlhatnak fentről. Pld. szétválasztanak két ember, vagy összevezessenek embereket. Kérni is lehet tőle, hogy a legnagyobb égi segítségével vezessen hozzánk segítőt, tanítót, társat, stb. akikkel dolgunk van, azokat tudjuk magunkhoz vonzani.

Kérhetsz tőle jeleket, hogy jobban észrevedd, hogy ezeket a pontos jeleket tudd követni, ha irányváltásra van szükséged. Pld. számok, nyilak, akár lúdbőr, stb.

Találjunk égi mestert az angyalokban.

Az arkangyalokról átfogóan tanulunk a Holisztikus, spirituális tanfolyam keretén belül. Jelentkezz a képzésre és tudj meg többet, az arkangyali terek használatáról!

Gazda Mónika

Fb: Lux Aurea – Lélekhangoló

Youtube: Gazda Mónika

Egy válasz