Keresés

Alkalmazott technikák, pszichológiai, kineziológiai, alkímiai, lélekgyógyászati (aura, csakrák, érzelemtest, generációs, gyermekkori és karmikus elakadások) valamint szellemgyógyászati alapokon nyugvó, arkangyali energiák alkalmazásával alakult. A LUX AUREA módszere, mely folyamatosan változik, csiszolódik, újabb és újabb rálátások, eszközök mutatják meg alkalmazhatóságukat, hogy segítsük a lelkünket. Nem baj, ha nem tudod, mire lenne szükséged. Ha megfogalmazod az elakadásod, kitágítjuk a látószöget és lelked meséjére hangolódva megkeressük a gyökerét és azt igyekszünk oldani. A változás, a fejlődés nem áll meg újabb és újabb technikák lehetőségének megnyitjuk a teret és a számodra legmegfelelőbbre hangolódunk. Kattints a képekre vagy a címre, az ott lévő linkek az adott oldalra irányítanak és olvasd el a teljes írást, amelyik felkeltette az érdeklődésed!

 


Lélekhangolás

Általában, problémától, egyéntől és a kezelések közötti időtől függő, hogy hányadik alkalommal kanyarodunk a lélekgyógyászat technikái felé. Legtöbb esetben, a második-negyedik alkalommal kerül erre sor. Itt a csakrákban lévő elakadásokkal, a mentál test struktúrájában (érzelem test), a generációs és gyermekkori blokkokkal foglalkozunk.

Pozitív töltésekre is figyelünk, hogy ezek megtalálják helyüket a rendszerben és erősítve meghozzák a változásokat. ….

 


Szellemhangolás

A szellemgyógyászat egy intenzív spirituális energetikai munka, mely segíti a fizikai mögötti, úgynevezett „másik oldal” energiáitól megtisztítani a fizikai rendszerünk mögötti energiáinkat. Azaz, a saját szellemünket. Ha ezt nehéz elképzelni, vagy gyerekeken történő munka során, a mesék csodák világát hívjuk segítségül. Képzeld el, hogy egy mesébe csöppenünk, a te mesédbe. A te lelked és szellemed meséjébe, ahol minden lehetséges. 🙂 Az asztrál test megtisztításáról, gyógyításáról szól, hogy a rátapadt negatív hatások akadályoztatása megszűnjön. Ahhoz, hogy önmagunkhoz közel, és önvalónk tudatába lehessünk, le kell tennünk a terheinket. Sokszor nem is tudjuk, hogy cipeljük, mondjuk az el nem engedett nagymama bűntudatát. Vagy az ex anyós rosszindulatú átkát. Vagy akár egy elhunyt ismerős betegségének hajlamát. Ha ezek a szellemet, tudatot szennyező negatív hatások megszűnnek, könnyebben képesek leszünk önmagunkat megtalálni.

Sokan mondják, hogy engedd el a félelmeket, a haragot, a dühöt. Próbálkozunk, próbálkozunk, de mindig vissza, vissza zökkenünk, egy-egy elégedetlenségbe, egy-egy sérelembe, egy-egy haragba, egy-egy szenvedélybetegségbe. Rettenetes erőfeszítésbe kerül, ha a generáló energia munkálkodik. Minél több negatív érzésünk van, annál nagyobbra dagad bennünk és annál nagyobb hatalma van felettünk. S így könnyen átállunk a „sötét oldalra”. 🙂

Átok, rontás, energia szívók, eltávolítását tudjuk végezni. Frekvencia hangolást, agyvíz, testvíz tisztítását. …

 


Kineziológia elemek

Kineziológiai elemek segítségét is hívhatjuk a stresszeink és negatív hitrendszereink kezelésére. Ezt a technikát már nem használom. Saját fejlődésem iránya inkább szellem- és lélekgyógyászatot preferálja, valamint a vaskori rezgésekből, az aranykori rezgésekbe való fejlődésünket. ….

 


LUX AUREA az átalakulás művészete 

LUX AUREA, avagy az átalakulás művészete a rezgésszint emelésre, az aranykori energiák befogadására összeállt rendszer. A korszakváltás folyamatban van, fontos, hogy alkalmassá váljunk minden test szintjén, ha meghozzuk a döntést.

Lehetőséget ad, hogy alkalmassá váljunk az átalakulásra, a rezgésszintünk emelésére. Több szemszögből vizsgálja az „emberségünket” és segíti az „isteni” a magasabb tudatosság kialakítását.

Az elmúlt időszakban (2019) annyira felgyorsultak az események körülöttem és velem, hogy csak kapkodom a fejem. Több új technika és rálátás segíti, hogy a józan paraszti ész, és a “csökött” fizikai agyunk engedje a változásainkat. Megértsük és kísérni tudjuk a változásaink folyamatát. Azt, hogy miből indult a blokk, azt, hogy miben gátolt és azt, hogy mivé válhatok nélküle. 

A részletekről, a technikákról a linken olvashatsz. 

 


Köves oldás ásványokkal 

A köves oldás, ásványokkal történik, mely technika révén megismerheted, a lelked IGAZI hangját, majd át tudjuk rendezni az életed részleteit, az asztalon megjelenített “játéktéren”.  Az egyéni spirituális lélekhangolás egyik alkotó része.

Köves oldás ásványokkal egy durván szembesítő technika, ami a változásodat segíti.

Ami miatt engem és valamennyi vendégemet elvarázsolta ez a technika az, hogy pontosan be tudod azonosítani, hogy mi mozog a lelked mélyén. Igazából, hogyan is reagálsz, milyen viszonyban vagy életedben szereplő dolgokkal. Valamint visszaigazolást kaphatsz arra, hogy mennyire jók a megérzéseid és mennyire fontos az, hogy figyelj a belsőd hangjára. De mégis a legfontosabb ebben a technikában, hogy átrendezheted az életed bizonyos területeit, kialakíthatod az új életszakaszod elemeit, természetesen a lelkedre hangolódva….

 


Dixit lélekhang  

A LUX AUREA – Lélekhangoló, a konzultációk során, nem a társasjáték szabályai szerint használja a kártyát, hanem egy rendhagyó kérdezz, felelek technikát dolgozott ki, mely segítségével az aktuális kérdésre fókuszálunk. Keressük annak hátterét, kiváltó okát, a jelenét, a célját és a cél elérését segítő lehetőségeket. Megfogalmazzuk az adott érzéseket és annak fokozatát is meghatározzuk. Ezzel végig tudjuk vezetni magunkat egy érzelmi folyamaton, mely a gyökérből indul és a megoldáshoz vezet. Gyakran a megértések, és az érzések mellett, cselekedetek és tevékenységek is kibontakoznak, felfedik magukat mint lehetőség. ….    

 


Ha hívást érzel, egyeztess időpontot! 

  Gazda Mónika

  Fb: LUX AUREA – Lélekhangoló

  Youtube: Gazda Mónika

  Lélekhang FényTér

  E-mail: nika@gazdamonika.hu

   

   

  Egy válasz