Keresés

Kapcsolati problémák háttere

Gondoltad volna, hogy a kapcsolatod, a párkapcsolatod, nem csak a másikon múlik? Gondoltad volna, hogy a kapcsolati problémák háttere leginkább saját magunkban keresendőek? A másikat változtatni ne akard! Magad változz, és változtass a kapcsolatodon! De nem önleértékeléssel és nem is alárendeléssel! Ellenkezőleg! Az igazi önvalód, az igazi minőséged megélésével!

A kapcsolati problémát háttere sok helyen fellelhető, ha a lélekre és a szellemre hangolódunk. A mentál testben számos olyan blokk, fogadalom, ígéret, hitrendszer és sok-sok negatívan ható program lapulhat, amik befolyásolják a létünket, az életünket. Az emberekhez, a párunkhoz, a családunkhoz és önmagunkhoz való viszonyunkat. De vizsgáljuk meg ezeket a lehetséges háttereket.

Az alap struktúrát tudják adni, a hozott minták és tapasztalások. Pld. családi, ősi minták lehetnek olyan kialakult rendszer energiák, mint „A mi családunkban a nők mindig áldozatot hoznak.”, „A nő mindig alárendelt.”, „A férfiak nem beszélnek az érzéseikről.”, stb. Ezek olyan sejtmemóriában tárolt hozott alapok, melyeket meg tudunk fejlődni, és el tudjuk engedni, ha felismerjük jelenlétüket.

Az alap struktúrát döntően meghatározza, a gyermekkorban kialakult minták. Kislányként, az első férfi az életünkben, az apa. Az, hogy milyen alapra építjük a férfi és a párkapcsolati mintánkat, nagyban szerepe lehet az apa jellemének. Ha mondjuk elváltak és úgy éli meg a kislány, hogy elhagyta, akkor arra helyezi a mintájának az alapját, hogy nem lehet benne megbízni, vagy nem ad stabil alapot, vagy csak átmeneti kapcsolatra rendezkedünk be. De az is lehet, hogy akár a tisztességtelennek tartott mondjuk viszonyai miatt, nem tudja a kislány tisztelni a férfi minőséget. A férfi mintára nem tudott felnézni, ezért lehet, hogy egyik férfira sem  tud felnézni. Persze, tudattalanul, a lélek mélyén megélt zökkenések, beakadások ezek. Ritkán kerülnek felszínre. Egy-egy lélekgyógyászati kezelés alkalmával azonban lelibben róluk a fátyol és eltávolíthatóvá válnak.

De hasonló negatív minták lehetnek férfiakban is, természetesen. Gyermekkorban a szülői minták számukra is tudnak akár negatív alapstruktúrát létrehozni. Pld. „Azt csinálok, amit akarok, úgy is ott van a párom, aki engedelmes és függ tőlem.”, „A család eltartása a legfontosabb, nem érek rá semmi másra.”, „A nők mindig hisztiznek, mindig lelkiznek, de ez is ciklusos. Majd elmúlik, megnyugszik és minden rendben.”, stb.

Csakrák, mint érzelmi és program központok. 

A csakrák, mint energetikai központjaink, fontos szerepet játszanak az érzelmek tárolásában és az érzelmek működtetésében. Fontos megvizsgálnunk a lelki, érzelmi minőségeiket. Csakránkként változik a benne lévő minőség. Személy szerint a legfontosabbnak a gyökér csakrát tartom a párkapcsolati problémák esetén tisztítani.

Hiszen itt találhatóak  a családi minták, a hit, az ősbizalom, és az éntudat is. Ezek a minőségek tisztítása nélkül elég ingatag párkapcsolatot tudunk építeni és működtetni. A családi mintákról már esett szó. A hit leginkább jelen esetben a mindenre kiterjedő, és mindent átitató hitre jó fókuszálni. Nem feltétlenül az Isten hitre, hanem akár a másikba vetett hit erejére, vagy önmagamba vetett hit erejére. Ugyanígy az bizalom, az ősbizalom kérdése is. Ha nincs bizalom, légvár a kapcsolat.

Az éntudatot emelném ki, mely mélységében az öntudat, az önértékelés és önbizalom témakörét is felöleli. Ha megtalálod önmagad, önmagad mélységét, önmagad lelkét, célját, vágyát, de leginkább az alap minőségét, akkor tudsz kristálytisztán megélni a számodra legjobb minőséget. Például, ha a lelkemnek és szellememnek a királynő lényét kellene megélnie, de alázatosan blokkoktól vezérelve magadra veszed az áldozat szerepét, akkor uralkodni fognak rajtad. Nem fogod jól érezni magad a kapcsolatban, és úgy érzed, hogy mindent megteszel azért, hogy JÓ legyen a kapcsolat, hogy szeressen és tiszteljen. Viszont oda fekszel lábtörlőnek, akkor igen, meg fogja törölni a lábát. De, ha megtalálod a királynőt magadban, akkor számára is világos lesz és áthelyeződik a kapcsolat más alapokra. Vagy tényleg tisztelni kezd, vagy kilép. Ez benne van a pakliban. S sokszor, a szakítástól való bizonytalanság és félelem miatt nem éled meg saját önvalódat.

De, ha azt élem meg, ami valójában belül vagyok, akkor azt rezgem a külvilág felé, így az a kapcsolat talál meg, akinek erre van szüksége. Aki a királynőt keresi. Egy király a királynőjét keresi!

szakrális csakra  nem csupán a szexualitást és a hozzá tartozó energetikát raktározza. Itt vannak a célok, a céltudatosság, a motiváció, a vágyak, a társas kapcsolatok, a párkapcsolat és az elengedés érzelmi minőségei. Az életút és az életfeladat megtalálását segítheti illetve gátolhatja a benne dolgozó energia. Érdemes ezt a területet is kifejezetten fókuszban tartani a párkapcsolati problémák kezelése során.

Egyéni kezelések

Az egyéni spirituális kezelések alkalmával ráhangolódunk, hogy mit hoz a tér, milyen csatorna nyílik, milyen technikának van éppen aktualitása. Itt teljesen egyénre és problémára érkezik a megoldás. Legyen szó Lélekgyógyászatról vagy Szellemgyógyászatról vagy közvetítésről.

 

Meditációs klub

 

Kapcsolati problémák hátterének oldására adódott a Meditációs klub újabb témája, a Kapcsolataid 

 

felszabadítása című, három részes, egymásra épülő sorozat. Vezetett meditációban a spirituális energiák erősen mozognak. Szellemgyógyászati technikákat alkalmazva, tudati energiával dolgozunk. Eltávolítjuk azokat az entitásokat, azokat a negatív erőket, melyek gátolják a harmonikus kapcsolatainkat. Majd a lelki és program szintű energiákra hangolódva szabadítjuk fel az energia testünket. A vezetett meditáció, nem egyszerű meditáció, hanem szánsz, csoportos kezelés. A LUX AUREA tanítások alapján, a tiszta arany fény erejével.

Gazda Mónika

Szakmai facebook oldal:         Lélekgyógyászat, Szellemgyógyászat

Blog oldal:                                 Gyógyító angyali üzenet

Facebook személyes oldal:    Gazda Mónika